Vine golgheterul din Liga 1, Jefte Betancor, la FCSB? Mihai Stoica a dat verdictul

Jefte Betancor FCSB Superliga Are al doilea atac din Liga 1, dar vrea mai mult! Ce spune Hagi despre Jefte și Adrian Petre
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 22:08
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 22:34

Jefte Betancor, atacant adus de Farul de la FC Voluntari, este marea surpriză a acestui sezon de Liga 1.

Spaniolul de 28 de ani a înscris de 15 ori în 26 de meciuri jucate în actuala ediție a Ligii 1, fiind golgheterul competiției. Numele lui a fost legat de transferuri la cele mai bune echipe din România. Dacă la CFR nu ar avea loc, deoarece campioana îi mai are în lot pe Omrani, Dugandžić, Buș, Debeljuh, Negruț sau Birligea, la FCSB și Universitatea Craiova acesta ar putea fi un jucător important.

Mihai Stoica crede însă că acesta nu poate ajunge la FCSB, deoarece nu va avea același cifre ca la echipa de la malul mării, oferind exemplele lui George Țucudean, care a eșuat la FCSB și ulterior, când evolua la CFR Cluj, a devenit cel mai bun atacant din Liga 1, sau Adrian Petre, renăscut în urma transferului la Farul.

Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune – dintr-un exces de sinceritate – mi-am reproșat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleași cifre, vedeți cazul Țucudean, sau – mai recent – Adi Petre”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

În septembrie, Mihai Stoica avea o altă părere. Managerul general al FCSB a declarat, după meciul cu Dinamo din tur, scor 6-0, că regretă că nu l-a observat pe Jefte Betancor în perioada în care evolua la FC Voluntari.

Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi”, a declarat Mihai Stoica, pe 16 septembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!