Vestea momentului la Dinamo: ”Suntem cu banii la zi!”

Dinamo Iuliu Muresan Superliga Galeria lui Dinamo
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:03
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 20:10

Dinamo este în revenire de formă.

Flavius Stoican, adus de Iuliu Mureșan pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic, pare să reușească în planul de a salva echipa. După un început greu de mandat, acesta a câștigat primele 4 puncte, din tripla cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaș și Rapid.

Rezultatele au avut un impact pozitiv atât în vestiar, cât și la nivelul suporterilor. Mai mult, jucătorii ar trebui să fie și mai motivați, mai ales că aceștia au ajuns la zi cu salariile și au primit și prime pentru cele trei meciuri consecutive fără înfângere, prima astfel de serie din acest sezon, anunță Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan: „Eu am semnat ștatele pentru primele promise băieților!”

Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte. Se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare. Iar eu personal am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat. Atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, iar jucătorii noștri au luptat admirabil chiar și cu doi oameni mai puțin. Cât și cea de la partida cu Gaz Metan, 4-0.

Însă, îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine. Suntem cu banii la zi”, a spus Iuliu Mureșan, conform Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!