Liga 1

VIDEO | Primele declarații ale lui Valentin Gheorghe, după ce a semnat cu FCSB

Valentin Gheorghe a fost prezentat oficial la FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 22:16

Așa cu sport.ro vă anunța în exclusivitate, Vali Gheorghe a semnat, cu FCSB, un contract valabil pe următoarele cinci sezoane. Mijlocașul de bandă va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Gheorghe este cel de-al doilea jucător transferat de FCSB  în ultima perioadă, după aducerea atacantului Claudiu Keșeru.

„Este un pas important în cariera mea. Este un pas important pentru mine. Ști că în trecut oamenii m-au dorit și am venit fericit să ajut.

Contează foarte mult acest aspect (că va fi pregătit din nou de Edi Iordănescu), Edi m-a avut și la Astra, ține foarte mult la mine. Îi mulțumesc pe această cale.

Îmi doresc să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare, să marchez și să-mi ajut echipa cu pase, goluri și orice se poate, iar în plan de echipă îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele. Știm cu toții că primul obiectiv este campionatul.

Da. Îmi doresc foarte mult să debutez (la meciul cu Dinamo). Voi 100% concentrat, voi da totul la fiecare meci. Dacă ar fi să debutez într-un derby, ar fi mult mai frumos pentru mine.

Știu unde am venit. Știu că echipa este foarte iubită. Îmi doream de mic să joc la o echipă cu foarte mulți suporteri, cu fani înfocați. Tot ce pot să le promit suporterilor este că voi da totul pentru această echipă”, a spus Valentin Gheorghe pentru site-ul oficial al FCSB.

Vali Gheorghe a jucat la JO de la Tokyo

Valentin Gheorghe, născut în Ploiești, a crescut la juniorii Astrei și a făcut pasul la prima echipă în 2016, după un sezon în care a fost împrumutat la CS Afumați.

La echipa giurgiuveană, mijlocașul de bandă a strâns 122 de meciuri și 28 de goluri.

Valentin Gheorghe a jucat în toate cele trei meciuri ale României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar cota sa de piață este de 900.000 de euro, conform transfermarkt.com.

CITESTE SI

Modifică setările cookies