Victor Piturca FCSB Florinel Coman Superliga

Victor Pițurcă îi dă dreptate lui Florinel Coman! Ce sfat are pentru Gigi Becali

Criticat în mai multe rânduri de Gigi Becali, Florinel Coman l-a înfruntat public pe patronul FCSB, declarând că și Mbappe dacă juca pentru „roș-albaștri” ar fi fost schimbat după doar câteva minute.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:29
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 08:34

Extrema stângă a făcut aluzie la jocul slab pe care francezul l-a făcut în prima repriză a finalei Cupei Mondiale dintre Franța și Argentina, dar care în a doua parte a meciului a reușit să marcheze trei goluri și să trimită partida la penalty-uri, reușind să marcheze și acolo.

Victor Pițurcă, sfat pentru Becali

Victor Pițurcă îi dă dreptate lui Florine Coman și îl sfătuiește pe Gigi Becali să fie mai răbdător cu jucătorii.

  • Victor Pițurcă

„Ce, nu ştiţi voi la FCSB că e antrenorul e Gigi Becali... aţi văzut declaraţia lui Coman, care şi-a luat inima în dinţi şi a spus dacă Mbappe era, era schimbat în minutul 20... aşa e!

Daca juca Mbappe cum a jucat în finală, în prima repriză, îl schimba Gigi în două secunde. Aşa se întâmplă... el nu îşi dă seama că face un rău echipei.

Cum declara de Omrani că l-ar fi schimbat... cum l-ai fi schimbat? Puteai să îl schimbi, nu faci tu schimbările?

Omrani, care e un jucător foarte bun, a demonstrat la Cluj, lasă-l să joace, că n-a jucat de foarte mult timp. Un meci, două nu va juca la... el vrea să joace, în 15 minute să fie zmeu”, a spus Victor Piţurcă, potrivit Orangesport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!