Gigi Becali FCSB ilie poenaru Superliga

Gigi Becali, lăudat pentru „rețeta” pe care o aplică la FCSB! Suma uriașă cheltuită pe transferuri în acest an

Gigi Becali a spart banca în acest an pentru a transfera jucători la FCSB, deși a anunțat în două rânduri că nu mai bagă bani și că vrea să se retragă  din fotbal.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 20:51
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 20:54

Latifundiarul din Pipera a cheltuit aproximativ cinci milioane de euro pe transferuri, în acest an, iar mulți dintre jucătorii ajunși la FCSB au plecat deja sau au ajuns pe lista neagră a lui Becali.

David Miculescu (1.7 milioane de euro de la UTA) și Andrea Compagno (1.5 milioane de euro de la U Craiova 1948) sunt singurii fotbaliști transferați în acest an care se bucură de încrederea patronului, ei fiind și cei mai scumpi fotbaliști achiziționați de Becali în anul curent.

Ilie Poenaru îl apără pe Becali

Deși multă lume îl critică pe Becali pentru felul în care aruncă cu banii, cumpărând jucători pe care mai târziu îi cedează gratis, sunt și oamenii care îl apreciază pe latifundiarul din Pipera pentru „rețeta” pe care o pune în aplicare la FCSB.

„Chiar dacă domnul Becali plătește sume bune pentru anumiți jucători, trebuie să recunoaștem că dânsul s-a păcălit foarte rar, vorbesc aici de fotbaliștii tineri. Din contră, a câștigat ulterior bani de pe urma lor. Sunt jucători tineri și trebuie să ai răbdare cu ei”, a spus Ilie Poenaru potrivit Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!