ilie poenaru FCSB Gigi Becali Superliga

EXCLUSIV Antrenorul preferat al lui Gigi Becali l-ar putea trăda pe patronul FCSB! Anunțul făcut în privința viitorului său

FCSB este pregătită în momentul de față de Mihai Pintilii, însă cum fostul căpitan al FCSB-ului nu are licența PRO, în acte figurează ca „principal” Leo Strizu.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 16:15
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 16:29

Până să ajungă la varianta Strizu/Pintilii, Gigi Becali a mai avut în vedere câteva nume pe care le-a făcut uitate între timp. Printre favoriții lui Becali, la un moment dat, s-a aflat Ilie Poenaru, care n-a putut ajunge atunci pe banca „roș-albaștrilor”, pentru că era sub contract.

Acum Poenaru este liber, dar patronul vicecampioanei are o altă viziune asupra băncii tehnice, acum dorește să se implice și mai mult la echipă, motiv pentru care variat Strizu/Pintilii i se pare cea mai potrivită.

  • Ilie Poenaru

Dacă nu vrea să-l rateze din nou pe Ilie Poenaru, Gigi Becali ar trebui să se decidă cât mai repede în privința acestuia, deoarece tehnicianul de 46 de ani vrea să facă pasul cât mai curând către o echipă din străinătate, după cum a dezvăluit pentru SPORT.RO.

„Cu toții visăm, cu toții ne dorim ca la un moment dat să ajungem să antrenăm echipe de top. Îmi doresc să antrenez la un club mare din Europa.

Nu știu să spun acum care ar fi acel club, dar oricare ar fi, este binevenit și bineînțeles la un club mare din Romania”, a spus Ilie Poenaru pentru SPORT.RO.

De-a lungul carierei, Poenaru a mai antrenat la FC Voluntari, Dinamo U19, Academica Clinceni, Gaz Metan și UTA Arad. Tehnicianul este liber de contract de la 1 noiembrie.

Poenaru convins că ar putea lucra cu Gigi Becali

Poenaru rămâne deschis pentru o colabare cu Gigi Becali în viitor. Deși este cunoscută implicarea lui Gigi Becali în ceea ce privește mai multe decizii ale antrenorului, Ilie Poenaru este convins că ar putea lucra fără probleme la FCSB.

„Probabil cum au reuşit acei puţini antrenori. Întâi trebuie să am o discuţie cu domnul Becali, cu MM, sunt genul care comunică şi tot timpul vin cu argumente la ceea ce vreau să fac. Totul se face prin puterea convingerii şi prin a demonstra. Nu este singurul din România, mai sunt patroni în ţară care dau bani şi, eu cred, că şi alţi patroni au o implicare, chiar dacă nu e vizibilă. Până la urmă  sunt banii dânşilor, e un business din care vor să câştige.

Bineînţeles, şi noi, până la urmă, de asta facem o şcoală, asta-i meseria noastră şi trebuie să fim lăsaţi să ne facem această meserie aşa cum ştim, pentru că noi plătim”, a spus Ilie Poenaru - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!