Gigi Becali FCSB Florin Lovin Fotbal intern

Gafă comisă de Becali!? Clauza care l-a costat peste 80% din banii încasați pe un transfer: „Am avut un contract dubios!”

Un fost jucător de la FCSB a dezvăluit cum a pierdut Gigi Becali peste 80% din banii încasați din transferul său în străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 22:01
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 22:11

Florin Lovin (40 de ani) ajungea în 2004 la Steaua (acum FCSB), fiind cumpărat de la FCM Bacău în schimbul sumei de 500.000 de euro, bani pe care Gigi Becali i-a plătit abia când jucătorul a părăsit clubul.

În 2009, fostul mijlocaș central a semnat cu TSV 1860 Munich, iar Gigi Becali a încasat 600.000 de euro pe transfer, dintre care 500.000 au ajuns la FCM Bacău.

  • EXCLUSIV | Florin Lovin, ATAC la conducatorii fotbalului romanesc! Se fac angajari numai pe pile! Nu pot sa inteleg cum oameni ca ei nu au loc in fotbalul romanesc!

Florin Lovin, detalii despre contractul cu FCSB

„Eu mi-l aduc aminte doar pentru lucrurile frumoase, chiar dacă am suferit din cauza relaţiei pe care a avut-o cu Gigi Becali. Am avut un contract foarte dubios!

Eu şi Baciu aveam o clauză că în orice condiţii ne despărţim de Steaua (n.r. - FCSB), chiar dacă mă lăsam de fotbal sau dădea maşina peste mine pe stradă, Steaua (n.r. - FCSB) trebuie să plătească 500.000 de euro Bacăului.

Am avut oferte de 700-800 mii de euro refuzate de Becali din acest motiv. La transferul meu la Munchen, oficializat cu 600.000 de euro, 500.000 s-au dus la Bacău, Steaua (n.r. - FCSB) a rămas doar cu o sută de mii.

Visul oricărui copil era să ajungă la una dintre cele trei echipe din Bucureşti sau la Craiova. Asta erau idealurile când te apucai de fotbal. Steaua (n.r. - FCSB) era echipa copilăriei mele.

Când am plecat de la Bacău nu luasem vreo trei luni banii şi am zis că vin la Steaua (n.r. - FCSB) şi-mi iau banii. Eh, aici nu i-am luat cinci luni.

Că avea Gigi ceva probleme. 'Doamne, când se mai aliniază şi pentru mine planetele?', mi-am zis. A fost o perioadă grea, iar pentru mine la început chiar a fost mai greu să joc.

La meciul cu Valencia, la câteva luni, când am dat gol din penalty şi de acolo am prins încrederea necesară să merg numai înainte. Oricum, după fiecare meci Becali se lua de mine.

Ţin minte că i-a şi zis lui Walter Zenga la un meci la Galaţi: 'Dacă-l mai bagi pe Lovin, te dau afară'. Chiar am suferit la început, însă după m-a ajutat foarte mult şi m-a apreciat. Am fost un jucător muncitor şi niciodată nu m-am crezut mai mult decât eram”, a spus Florin Lovin, potrivit gsp.ro.

Florin Lovin a jucat la Steaua, actuala FCSB, în perioada 2004 - 2009. Momentele de vârf la gruparea lui Becali sunt prezența în grupele Champions League și semifinala de Cupa UEFA din 2006.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!