Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din meciul Dinamo - Poli Iași: ”Nu înțeleg cum nu i-au spus!”

Dinamo Cristi Balaj Ovidiu Hategan Poli Iasi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 22:15
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 22:15

Dinamo a învins-o cu scorul de 1-0 pe Poli Iași în etapa a patra din play-out-ul Superligii României.

Cristi Balaj a comentat cea mai controversată fază din partida Dinamo – Poli Iași, momentul în care Luca Mihai a fost faultat grav de Homawoo, care în urma intervenției a văzut doar cartonaș galben din partea lui Ovidiu Hațegan.

Cristi Balaj: ”Nu înțeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus lui Hațegan că este roșu!”

Homawoo l-a lovit puternic în spatele capului pe Luca Mihai. În urma impactului, fotbalistul lui Poli Iași a căzut pe gazon și a rămas nemișcat. Echipa medicală a intervenit prompt și i-a acordat primul ajutor tânărului fotbalist. În cele din urmă, Luca Mihai a fost stabilizat și a fost transportat la spital.

Fostul arbitru FIFA a lăudat rapiditatea cu care Ovidiu Hațegan a cerut intervenția echipei medicale, însă a transmis categoric faptul că jucătorul lui Dinamo ar fi trebuit eliminat.

Balaj îi consideră mai vinovați pentru faptul că Homawoo a văzut doar cartonașul galben pe cei din camera VAR, Viorel Flueran și Vladimir Urzică, care nu l-au anunțat pe Ovidiu Hațegan de gravitatea faultului comis de fotbalistul lui Dinamo.

Ovidiu Haţegan, care în general arbitrează excelent şi nu întâmplător ne mândrim cu el atunci când evoluează pe plan extern şi are prestaţii bune şi în campionat, face totul perfect încă de la început. Intervine imediat, face aceste gesturi prin care solicită echipei medicale să intervină.

Este roşu indiscutabil, nici nu există discuţii! Sunt dezamăgit şi de cei din camera VAR, care nu i-au atras atenţia lui Haţegan. Nu înţeleg cum de i-a dat doar galben şi nu înţeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus că este un roşu indiscutabil”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport.

Care este situația medicală a lui Luca Mihai după faultul lui Homawoo

Conform playsport.ro, Luca Mihai a suferit o mică fractură craniană în apropierea urechii și urmează să fie supus unei cercetări amănunțite. Printre altele, fotbalistul va efectua un CT, pentru a exclude o problemă mai gravă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!