Ce a avut de zis Tony după eșecul cu Dinamo: ”Mă doare inima! Cea mai mare înfrângere a resimțit-o Luca Mihai”

tony Dinamo Poli Iasi Superliga Tony da Silva / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 21:15
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 21:14

Dinamo - Poli Iași s-a încheiat 1-0.

Cele două echipe și-au dat întâlnire pe ”Arcul de Triumf” din Capitală. Dinamo a dat lovitura pe final de meci, după ce Ahmed Bani a înscris în prelungirile părții secunde.

Totuși, partida a fost dictată de un eveniment nefericit în prima repriză. Luca Mihai a fost deposedat neregulamentar în minutul 29 și transportat de urgență la spital.

Ce a avut de zis Tony după eșecul cu Dinamo: ”Mă doare inima! Cea mai mare înfrângere a resimțit-o Luca Mihai”

Anthony Da Silva, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit după meci și a ținut să menționeze că Luca Mihai are un hematom și că este alături de el în toate aceste clipe grele.

”Totul a fost împotriva noastră. Cea mai mare înfrângere a resimțit-o Luca Mihai. Are hematom. Pentru mine este ceva incredibil. Au murit deja niște jucători pe teren de la intrări foarte dure.

Eu zic că am câștigat o echipă, băieții au luptat. Nu meritam ceea ce s-a întâmplat. Nu vreau să vorbesc de arbitraj. Am mare respect pentru toată lumea.

Noi mergem acasă supărați. Băieții au luptat și nu s-au lăsat. Băieții mei plâng. Le-am spus, astăzi plângem, pentru că nu meritam această înfrângere, și durerea o să ne facă mai puternici în viitor. Din păcate, nu am luat niciun punct. 

E foarte nasol. E cel mai dureros pentru mine. Am pierdut un jucător care nu mai poate juca tot restul campionatului, accidentat foarte grav. După prima repriză a trebuit să fac două schimbări. Băieții mei au încercat. Mă doare inima, din respect pentru băieții mei”, a spus Tony.

Conform playsport.ro, Luca Mihai a suferit o mică fractură craniană în apropierea urechii și urmează să fie supus unei cercetări amănunțite. Printre altele, fotbalistul va efectua un CT, pentru a exclude o problemă mai gravă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!