GALERIE FOTO Verdictul lui Ion Crăciunescu: golul lui FCSB din meciul cu Petrolul trebuia anulat + cel puțin un penalty neacordat

Ion Craciunescu FCSB Petrolul Ploiesti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 20:10
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 20:10

Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din meciul FCSB - Petrolul 1-0.

Ion Crăciunescu spune că golul lui FCSB din minutul 46 (autogol Valentin Țicu) ar fi trebuit anulat pentru că Eduard Radaslavescu a comis un fault asupra lui Mario Bratu cu câteva secunde înainte ca liderul să deschidă scorul.

Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din FCSB - Petrolul

"Este fault. Din spate se duce și cu piciorul în spatele adversarului și îl culcă la pământ. Intră în el, îl dărâmă. Îl lovește cu genunchiul", a spus Ion Crăciunescu, la Digisport.

Tot Ion Crăciunescu susține că FCSB trebuia să primească un penalty în prima repriză după un fault al lui Takayuki Seto asupra lui Octavian Popescu.

"El, cu laba piciorului, nu îi face absolut nimic, dar urmăriți genunchiul. Cu genunchiul îi prinde piciorul și îl culcă la pământ. E un contact la nivelul pulpelor. Da, penalty!", a spus Crăciunescu.

 
În ceea ce privește penalty-ul solicitat de FCSB în repriza secundă, la duelul dintre Florinel Coman și Denis Radu, Crăciunescu nu s-a pronunțat clar, însă a lăsat de înțeles că Florin Andrei putea dicta lovitură de la 11 metri.
 
"Coman începe cu o ținere ușoară. După aceea, îl răsucește cu brațul (n.r - Denis Radu) pe Coman. Îl trage de mână și îl răsucește", a spus Crăciunescu.
 
 
În ceea ce privește reacția nervoasă a lui Risto Radunovic, care i-a pus mâna în gât lui Alexandru Ișfan și l-a lovit cu palma pe Bart Meijers, Crăciunescu spune că Florin Andrei a procedat corect arătând doar cartonaș galben muntenegreanului.
 
"Nu-mi place chestia asta, că îi pune mâna în gât. Pentru asta, da, galben, pentru că nu-l strânge de gât. Aia (n.r - palma peste cap dată lui Mejiers) nu mi se pare cine știe. E o mângâiere", a mai spus Crăciunescu.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!