Ilie Dumitrescu, nemilos cu jucătorul lui FCSB: "N-ai voie să faci așa ceva! Nu înțeleg maimuțăreala asta"

Ilie Dumitrescu FCSB Petrolul Ploiesti Risto Radunovic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 23:52
Data actualizarii: Duminica 03 Martie 2024, 23:53

Ilie Dumitrescu a taxat reacția nervoasă a lui Risto Radunovic din finalul meciului FCSB - Petrolul 1-0.

În minutul 82 al meciului de pe Arena Națională, Risto Radunovic a intrat într-un conflict cu Alexandru Ișfan, care s-a prăbușit în careul advers și a cerut penalty. Fundașul muntenegrean i-a pus mâna în gât adversarului, iar ulterior, după ce a primit și cartonașul galben, l-a lovit cu palma în cap pe Bart Meijers.

Ilie Dumitrescu îl critică pe Risto Radunovic: "Maimuțăreala asta eu nu o înțeleg niciodată"

Ilie Dumitrescu a criticat reacția nervoasă a lui Radunovic, spunând că muntenegreanul, care a fost calmat cu greu de coechipieri, risca să își lase echipa în inferioritate numerică și să fie suspendat la derby-ul cu Rapid, de runda următoare.

"Chiar nu înțeleg. Ai 1-0, mai sunt câteva minute. Nu înțeleg ieșirile astea. Maimuțăreala asta eu nu o înțeleg niciodată. Chestiile astea nu le înțeleg! Nu pot să le înțeleg! Poți să rupi echilibrul într-o fază ca asta, poți să nu joci meciul următor.

Și așa sunt probleme. Dacă te uiți pe banca FCSB-ului, nu este o bancă... dar revine Olaru și mai ai o soluție, două. N-ai voie să faci așa ceva! Radunovic e un luptător, este un jucător care are determinare, atitudine, dar nu să împingi adversarul și facă chestii din astea. Mie nu-mi place chestia asta pe care o văd și la alte echipe", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Prezent în studio, fostul internațional Florin Prunea a comentat și el faza în care a fost implicat Risto Radunovic, spunând că muntenegreanul trebuia eliminat: "Al doilea galben clar, eliminare!"

După victoria cu Petrolul, FCSB a ajuns la 64 de puncte, cu 13 peste Rapid, care joacă luni împotriva Universității Craiova.

În ultima etapă din sezonul regulat, FCSB va înfrunta Rapid, pe Arena Națională, sâmbătă, de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!