Fotbal intern

Multescu, uluit dupa ce Cornel Dinu a declarat ca Dinamo mituia arbitrii! "Mi-a stricat ziua, nu-mi venea sa cred. Am crezut ca e o farsa"

Cornel Dinu a dezvaluit ca, in perioada in care era in activitate, Dinamo mituia arbitrii pentru meciurile din cupele europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Aprilie 2020, 18:00
Data actualizarii: Sambata 25 Aprilie 2020, 18:07

La 36 de ani de la cea mai mare performanta a lui Dinamo, cand "cainii" au jucat cu Liverpool in semifinalele Cupa Campionilor Europeni in sezonul 83-84, Cornel Dinu a spus ca echipa sa mituia arbitrii pentru a castiga meciurile, iar eliminarea a venit tocmai din cauza faptului ca cei care au oficiat meciul nu au acceptat banii.

"Au existat mai multe probleme. Prima: n-am putut sa mai umblam la arbitri, asa cum facuseram in precedentele jocuri europene. N-a mai mers fiindca nu mai era loc pentru catei! Erau semifinalele Cupei Campionilor, nu prea mai era loc pentru Dinamo din Est. Cu Hamburg, la fel, am dus geanta cu bani. Dar toti procedau asa", a spus Dinu, pentru Gazeta.

Gheorghe Multescu, component al acelei echipe, a spus ca a crezut ca totul este o farsa si nu intelege de ce Dinu a facut aceste declaratii, la 36 de ani de la cea mai mare performanta a lui Dinamo.

"O performanta notabila pentru perioada ceea. Nu poti sa elimini asa ceva. Cui foloseste aceasta declaratie? A fost o iesire nefericita a lui Cornel.

Cum sa fie Dinamo avantajata? Pe timpul ala, stie toata lumea, era un curent ca echipele din Vest sa fie sustinute. Era o reteta comerciala buna. Eu imi aduc aminte de 3-4 meciuri in care am fost total dezavantajati, cu siguranta si cu Liverpool.

Ce comentarii sa mai fac? Meciurile alea le-am castigat cu niste executii deosebite, ce sa mai zic... Imi pare rau ca o sarbatoare e stricata, nu vreau sa mai comentez. Mi-a stricat ziua, e pacat de munca tuturor jucatorilor, a fost un sezon foarte bun al nostru. Cand am citit declaratia lui Cornel, nu-mi venea sa cred. Am crezut ca e farsa, dar mi-am dat seama ca nu prea e", a explicat Multescu, la DigiSport.

Modifică setările cookies