Liga 1

"Vedete de carton si fotbalisti adevarati" Mihai Mironica dupa victoria FCSB in fata Viitorului

Cea mai hulita echipa din Romania in privinta neprofesionalismului de la club, FCSB, a batut-o clar, fara prea mari probleme, pe cea mai laudata, Viitorul. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 22:33
Data actualizarii: Marti 11 Decembrie 2018, 10:48

Mihai Mironica

“Cel mai bun jucator al anului in Liga 1”, cum scrie pe soclul statuii construite deja pentru Ianis Hagi, a fost unul dintre cei mai slabi fotbalisti de pe teren, depasit poate la acest capitol doar de mediocrii Boboc si Iacob. Inca un meci care a ras de falsele imagini construite in acest campionat cu idoli fabricati din prostie sau alte interese meschine.

  • Vedete de carton si fotbalisti adevarati Mihai Mironica dupa victoria FCSB in fata Viitorului

Iata, in tabara invingatorilor de azi, exista un flacau, Dennis Man, prezentat si inaintea acestei partide drept “obiect de disputa pentru superputeri din Premier League”. Saracul Man, la ale carui proptele lucreaza Departamentul Dezinformarii Fotbalului, a fost cel mai slab jucator intr-o banala echipa a FCSB-ului. Poate niste superputeri din Emirate sa se fi batut pe el, daca mai erau antrenori pe acolo unchii Reghe si Oli.

Un alt umflat, la propriu si la figurat, Gnohere, fara vreo realizare in ultimele 4 partide, este urcat de patron la 7 milioane de euro. Sa astepte, va primi aceasta suma in urmatorii 7 milioane de ani.

Ghita, autorul performantei de a lua rosu dupa 5 minute in meciul din tur dintre cele doua echipe, a facut un fault strident de penalty. Gafa lui, coroborata cu schimbarea de la pauza prin care Hagi si-a ingropat echipa, cu invizibilul Iacob introdus in locul lui Dragus, au adus aminte de epoca omeniilor pe axa Ovidiu - Pipera.

Adevaratii jucatori de top ai acestei infruntari sunt fotbalisti care nu sunt impachetati in maculatura de presa: Filip, Junior Morais si Romario Benzar la invingatori, Vina la invinsi. Nu au parinti patroni de club, nu sunt mari mize pe piata transferurilor, dar sunt jucatori cu consistenta care au definit istoria acestei partide.

La Pitesti, FCSB s-a simtit ca acasa pentru ca lumea nu pleaca pe fente aberante si stie ca aceasta echipa este Steaua. Pe marginea terenului era scris faptul ca “legenda continua” cu trimitere la FC Arges, dar clona aparuta in ultimii ani la Pitesti n-a strans vreodata nici pe aproape publicul venit azi pentru echipa ramasa cea mai populara in Romania cu tot cu mascarada armatei romane.

Modifică setările cookies