Liga 1

Vasile Dîncu îi dă speranțe lui Becali: „Poate închiria unde vrea! Proprietarii de aici ar trebui să accepte acest lucru”

Gigi Becali speră ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă, să se dispute pe noul stadion din Ghencea dacă echipa sa va mai păstra șanse la titlu până la ora meciului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:12

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, un apropiat al echipei din Gruia, spune că nu este la curent cu demersul lui Gigi Becali, însă îi sfătuiește pe cei care administrează stadionul din Ghencea să îi perimită FCSB-ului să joace acolo.

„Nu are nicio legătură cu biografia mea, cu faptul că sunt din Cluj. Problema ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion.

Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment în acea dată, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta și nu știu care e situația.

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem.

Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru.

E problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine”, a spus Dîncu.

FCSB nu va putea juca pe Arena Națională meciul cu CFR Cluj din cauza unui alt eveniment care va fi organizat în aceeași perioadă pe cel mai mare stadion al țării. În consecință, trupa lui Becali este obligată să-și găsească un alt stadion pentru meciul din ultima etapă a Ligii 1.

În momentul de față, în perioada în care ar trebui să se dispute meciul dintre FCSB și CFR Cluj (21 mai, ora 21:00) nu este programat niciun eveniment pe stadionul din Ghencea.

Modifică setările cookies