Vasile Dincu FRF stadion ghencea Fotbal intern Stadion Ghencea

Omul care a făcut tot posibilul ca FCSB să nu joace în Ghencea îi „înțeapă” pe „roș-albaștri”: „Îmi place când îi bate Rapidul!”

Vasile Dîncu (61 de ani) lansează ironii către FCSB, după primul meci al vicecampioanei României pe stadionul Ghencea, după o pauză de peste opt ani.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 08 August 2023, 20:12
Data actualizarii: Marti 08 August 2023, 20:18

Fostul ministru al Apărării a subliniat că FCSB nu se numără printre echipele care îi captivază atenția, subliniind că vicecampioana îi trezește intere doar atunci când se confruntă cu cluburile sale preferate: CFR Cluj, Dinamo și Steaua.

„FCSB nu e o echipă care să mă intereseze şi nu mă duc la meciurile lor, decât dacă joacă cu echipele mele preferate (n.r. – CFR Cluj, Dinamo şi Steaua). În rest, nu mă interesează FCSB.

Îmi place şi Rapid, chiar şi atunci când o bate pe FCSB. Nu sunt inamicul FCSB, nu le sunt nici fan, nu mă interesează. FCSB e un club născut mult după clubul Steaua”, a spus Vasile Dîncu, potrivit Orangesport.

Dîncu nu consideră necesar ca stadionul „Steaua” să producă bani

„Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că s-a construit din bani publici. E un stadion într-o unitate militară. Atunci când au fost puse în proiect cele patru stadioane pentru EURO 2020, eu am fost şeful acestui proiect.

Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Nu există nicăieri în zona Armatei şi a MApN-ului că acest stadion, construit din bani publici, să producă neapărat profit. Ci este al clubului Steaua şi Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are armata”, a mai spus Vasile Dîncu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!