VIDEO EXCLUSIV Mesaj pentru Hagi? Ciprian Marica a oferit explicații după umilința cu FCSB: „Speram să nu mă întrebi! Am suferit crunt!”

Acționarul Farului Constanța a vorbit după eșecul cu FCSB, 0-4, din playoff. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 13:53
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 13:58

În runda a șasea din playoff, FCSB s-a impus categoric pe terenul Farului, 4-0, și a menținut distanța față de liderul CFR la 2 puncte, cu 4 jocuri rămase până la finalul sezonului. În timp ce constănțenii au ratat șansa de a ocupa locul al treilea, obiectiv anunțat de Gică Hagi (57 ani) la începutul playoff-ului. 

Însă Ciprian Marica (36 ani) a tras o învățătură din jocul cu FCSB. Acționarul Farului susține că clubul din Dobrogea este într-un proces de construcție și că o înfrângere cu un adversar mai puternic este o lecție mai valoroasă decât o victorie împotriva unui oponent facil. 

Ciprian Marica: „Au fost două dușuri reci”

„Speram să nu mă întrebi. Am suferit crunt, ne-am văzut nivelu. E ușor în playout, unnde întâlnești adversare accesibile. În playoyut le întâlnești pe Craiova, FCSB și CFR, care ne sunt clar superioare. Au fost două dușuri reci. Șapte goluri în două săptămâni nu sunt ușor de digerat. 

Nu putem să dăm vina pe arbitri sau pe un jucător, am văzut că au fost cazuri în Liga 1 unde a existat un țap ispășitor. Dacă jucam în playout și câștigam toate jocurile, ca anul trecut, nu puteam să vedem realitatea”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

Modifică setările cookies