Varianta surpriza pregatita de Gigi Becali! Cine putea ajunge in locul lui Bogdan Andone pe banca FCSB! "Talent ca al lui mai greu gaseseti"

Varianta surpriza pregatita de Gigi Becali! Cine putea ajunge in locul lui Bogdan Andone pe banca FCSB! "Talent ca al lui mai greu gaseseti"

Bogdan Andone este noul antrenor de la FCSB.

FCSB a incheiat un nou sezon fara trofeu, iar Gigi Becali l-a demis pe Mihai Teja. In locul sau a fost adus fostul secund al lui Teja, Bogdan Andone. Patronul FCSB a negociat cu Edi Iordanescu, insa fiul fostului selectioner a refuzat oferta lui Becali.

 

Piturca: "Talent ca al lui mai greu gasesti"

 

Gigi Becali a dezvaluit la prezentarea lui Bogdan Andone faptul ca un alt antrenor ar fi putut sta pe banca FCSB. Patronul vicecampioanei a spus ca i-a propus lui Ionut Lutu sa preia echipa, insa acesta a anuntat ca nu este pregatit.

Victor Piturca l-a antrenat pe Lutu si spune ca ar putea fi un antrenor foarte bun in viitorul apropiat.

"Il cunosc, a fost un jucator la care am tinut foarte, foarte mult. Talent ca al lui Lutu mai greu gasesti. Mi-a placut raspunsul pe care i l-a dat lui Gigi. Il vad antrenor, de ce nu? Poate ar avea alta relatie cu patronul, stau zi de zi impreuna", a spus Victor Piturca pentru Telekom Sport.

 

Becali: "L-am intrebat daca vrea sa fie secund"

 

Gigi Becali a povestit cum a decurs discutia cu Ionut Lutu inainte de numirea lui Bogdan Andone pe banca FCSB.

"L-am intrebat daca vrea secund si a zis ca nu e pregatit nici de secund. L-am intrebat: vrei secund? Si a zis: <<Sefule, nu sunt pregatit nici de secund>>. Da, il puneam pe Lutu, ca asa voiam eu, sa sape si el putin la vie. Dar Lutu a zis ca nu e pregatit inca, nu stie sa sape bine, nu stie sa stropeasca bine. Bine, tata, atunci cautam pe altul. Ce, daca il pun pe Lutu fur ceva? O sa-l vedeti pe Lutu, ca ala o sa fie piatra cea mai tare. Dar nu acum, ca nu e omul pregatit", a spus Becali in momentul in care l-a prezentat pe Bogdan Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum arată scanerul termic produs în România cu tehnică împrumutată de la blindatele Piranha
BRAT