Valeriu Iftime face haz de necaz după egalul cu Clinceni și a declanașat tirada la adresa arbitrilor

FC Botoșani a făcut un egal surprinzător cu Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 11:20
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 12:25

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, crede că echipa lui a jucat slab în duelul cu Academica Clinceni însă și brigada de centrali a contribuit la rezultatul final.

Valeriu Iftime, discurs dur la Ora Exactă în Sport

El a făcut haz de necaz de brigada condusă de Victor Flueran, având un discurs dur la adresa tușierului Paul Păunescu, despre care consideră că a făcut praf meciul.

”Nu cred că a fost roșu la prima intervenție,era foarte aproape arbitrul, l-a atins, dacă îl lovea era și acum joc. Era foarte aproape, nu era de roșu, dacă îl lovea cu adevărat în gât cădea. Următorul e galben adevărat, unde l-a călcat involuntar.

Al treilea fault e dat de arbitrul de tușă. Bine principalul a ascultat de sărăntocul ăla de la Cluj, tot el a dat și cartonașul al doilea.

”Nu l-am văzut pe Ongenda pe teren”

Nu avea fault acolo, ce Dumnezeu, sărăntoc sunt și eu că mă uit la televizor tot timpul. Noi am jucat slab aseară, nu l-am văzut pe Ongenda pe teren. A fost mai inteligent antrenorul lor decât al nostru. Copii ăștia de la Clinceni vor juca din ce în ce mai bine. Am văzut o echipă slabă, prost mottivată, nuște greșeli de arbitraj, multe ale arbitrului de țușă.

Nu am știut că e cu mâna. Credeam că în 10 ne deschidem capetele, jucăm mai mtivat. Noi nu am dat un șut pe poartă. Dacă suntem pe locul doi și nu dăm un șut la poartă împotriva Clinceniului...

Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport: ”Am fost slabi”

Eu cred că roșu este cel mai grav, dacă ai unul nebun, care face 1000 de greșeli, îî dai. Noi trebuia să acționăm, am fost slabi. Ești arbitru, ești acolo, te uiți. Eram în facultate și am arbitrat meciul unui coleg, credeam că e ușor.

Hervin mi-a spus că a fost henț. Arbitrul de tușă trebuia să vadă. Dar mă rog, luăm gol cu mâna, cu capul, noi trebuia să ne revenim”, a spus Iftime, la Ora Exactă în Sport. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies