VIDEO ”Vă poate opri cineva?”. Răspunsul lui Elias Charalambous

Elias Charalambous FCSB Superliga Elias Charalambous
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 14:57
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 14:57

Elias Charalambous a susținut conferința de presă premergătoare următoarei partide din campionat, de duminică, ora 20:30, cu Petrolul Ploiești.

Înainte de ultimele două partide din campionat, FCSB se bucură de un avantaj de zece puncte față de locul doi și va intra în play-off de pe primul loc.

Încărcat cu entuziasm datorită rezultatelor bune din ultimele meciuri, Gigi Becali a anunțat că pregătește deja sărbătoarea de titlu, primul pentru clubul său după nouă ani. Elias Charalambous rămâne, însă, rezervat.

Elias Charalambous: ”Trebuie să rămânem modești”

Antrenorul cipriot crede că FCSB poate fi în continuare oprită și încearcă să-și mențină elevii conectați la ce au de făcut pentru restul sezonului.

„Cu siguranță. Ați văzut și în ultimul meci că am avut unele probleme. Trebuie să rămânem modești, să muncim, să dăm în fiecare săptămână ce avem mai bun. În fotbal e posibil orice”, a spus Charalambous, la conferința de presă.

În urma acestui rezultat, FCSB și-a recăpătat avantajul de zece puncte față de următoarea clasată, Rapid, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Vicecampioana are acum 61 de puncte și are cel mai bun atac din campionat, cu 52 de goluri, la egalitate cu CFR Cluj, ocupanta locului trei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!