VIDEO Nu trageți în Tavi! Elias Charalambous se pune 'scut' pentru talentatul fotbalist de la FCSB. Reacția cipriotului la conferința de presă 

Elias Charalambous FCSB tavi popescu Superliga Octavian Popescu și Gheorghe Mustață
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 14:25
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 14:49

FCSB - Petrolul se joacă duminică, de la 20:30, în etapa a 29-a a Superligii. 

Elias Charalambous a abordat mai multe subiecte în conferința de presă care a avut loc sâmbătă după-amiază. A vorbit despre rivalele la titlu, despre Florinel Coman, dar și despre Tavi Popescu, jucător care a devenit din nou ținta reproșurilor lui Gigi Becali. 

La finele partidei cu FC Voluntari, 2-1 pentru FCSB, investitorul din Pipera și-a exprimat mâhnirea în privința ultimelor evoluții ale lui Tavi Popescu. Printre altele, Becali a susținut că Tavi Popescu avea exprimări mult mai concludente în teren când avea 18 ani. 

Charalambous a vorbit la superlativ despre internaționalul de tineret și a subliniat că poate evolua pe mai multe posturi, ceea ce îl face un fotbalist special. În plus, antrenorul cipriot l-a etichetat drept un fotbalist "foarte talentat". 

"Tavi e un jucător foarte talentat, un jucător tânăr de care trebuie să avem grijă. Consider că are calități pentru o carieră importantă. Trebuie să fie susținut, iar eu consider că are tot ce îi trebuie pentru o carieră importantă. El poate juca pe toate pozițiile din față - număr 10, extremă sau vârf. Avem mulți jucători care pot juca pe mai multe poziții, ați văzut asta și în ultimul meci", a declarat Elias Charalambous, sâmbătă după-amiază, într-o conferință de presă. 

VIDEO Conferință de presă Elias Charalambous

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!