UTA Arad Gabi Tamas Petrolul Ploiesti Superliga

UTA Arad - Petrolul Ploiești | Gabi Tamaș, încrezător în forțele "lupilor galbeni". Ce a transmis fostul internațional român

UTA Arad a învins-o pe Petrolul Ploiești cu 2-0 pe stadionul Francisc von Neuman.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 23:47
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 23:48

Pentru "lupii galbeni" este a doua înfrângere de la startul campionatului. Trupa lui Nicolae Constantin a arătat bine, dar nu a reușit să fructifice ocaziile pe care le-a avut.

Gabi Tamaș a vorbit despre prestația echipei după meci și a spus că, per total, nu regretă de maniera în care Petrolul a evoluat pe teren advers cu UTA Arad, chiar dacă a pierdut la două goluri diferență.

Tamaș: „S-a văzut că sunt maturi”

„Per ansamblu, suntem puțin mulțumiți de joc, dar, uită-te la ei. Două șuturi pe spațiul porții, două goluri. S-a văzut că sunt maturi, noi suntem nou-promovați. Mergem pas cu pas și sper să iasă până la final. Nu e capăt de țară că am pierdut. Am avut câteva faze, ne-am mișcat totuși bine.

Unii laudă jocul și punctele sunt la ei. Trebuie să jucăm pragmatic, până la urmă, punctele te mențin în Liga 1. Faci spectacol, mulțumești lumea și retrogradezi.”, au fost cuvintele lui Gabi Tamaș.

UTA Arad - Petrolul Ploiești

UTA a intrat excelent în joc, în minutul 11, Miculescu a profitat de o gravă eroare din partea portarului Avram și a deblocat tabela de marcaj. Pe finalul meciului, când mai erau doar 20 de minute de joc din timpul regulamentar, același fotbalist a reușit să majoreze și să închidă definitiv meciul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!