David Miculescu FCSB petrolul UTA Arad Liga 1

GALERIE FOTO Miculescu i-a răspuns lui Becali pe teren! S-a distrat cu apărarea Petrolului și a reușit dubla

David Miculescu a reușit o dublă în meciul UTA - Petrolul, contând pentru etapa a doua din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 23:19
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 23:19

Tânărul atacant a deschis scorul în minutul 11, când a profitat de o eroare uriașă a portarului Raul Avram și a înscris cu un șut la colțul scurt.

Miculescu i-a răspuns lui Becali pe teren!

Miculescu a făcut dubla în minutul 69. Internaționalul U21 a primit în flancul drept, unde l-a întâmpinat Țicu, iar ulterior s-a deplasat în lateral. L-a fentat pe Jair, Huja a venit târziu la blocaj, iar Miculescu a înscris cu un șut din marginea careului, la firul ierbii.

În momentul sărbătorii golului, Miculescu a sărit în fața galeriei și a părut să acuze dureri la genunchiul stâng, prăbușindu-se pe gazon. Totuși, atacantul a rămas pe teren.

David Miculescu (21 de ani), care a marcat 8 goluri pentru UTA în sezonul trecut, este o țintă a celor de la FCSB, fapt recunoscut inclusiv de Gigi Becali și Mihai Stoica.

Totuși, oficialii de la FCSB s-au retras din cursa pentru semnătura lui Miculescu, după ce au aflat că UTA ar solicita 1,7 milioane de euro în schimbul atacantului. Azi, Becali i-a urat internaționalului U21 "să se plafoneze la Arad".

„Miculescu mi-ar fi plăcut, dar cer bani mulți ăia de la UTA. Dacă nu a avut minte, ce l-a învățat taică-su, ia și 200.000 - 300.000 la semnătură și 15.000 salariu. Acum să ia banii UTA, poate se și plafonează acolo”, a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

  • Pentru David Miculescu au fost primele goluri marcate în acest sezon de Superligă.
Modifică setările cookies