VIDEO EXCLUSIV UTA anunță suma cerută lui CFR Cluj pentru Otele! Ce se întâmplă cu transferurile lui Bălgrădean și Roger

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 11:41
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 11:40

CFR Cluj forțează transferul nigerianului Philip Otele, de la UTA Arad, încă din această iarnă.

După ce a aflat că Otele a intrat în ultimele șase luni de contract cu UTA, CFR a intrat pe fir și a obținut semnătura fotbalistului nigerian pentru un contract valabil din vară. Între timp, CFR Cluj a deramat negocierile cu UTA pentru ca transferul lui Otele să intre în vigoare încă din această iarnă.

Attila Brosovszky: "Vrem 100.000 de euro pentru Otele. Roger s-ar putea întoarce la UTA"

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, declara recent că le propune celor de la UTA un schimb cu Roger, dar și anumite bonusuri de performanță în cazul lui Otele și procente dintr-un viitor transfer.

Între timp, situația lui Roger s-a complicat. Brazilianul ar fi fost deja declarat liber de contract, astfel că nu ar mai putea face parte dintr-un eventual schimb. În presă a apărut și varianta potrivit căreia portarul Cristi Bălgrădean ar putea fi trimis de CFR Cluj la Arad, însă managerul de la UTA, Attila Brosovszky, spune că este doar un zvon și anunță suma cerută în schimbul lui Otele - 100.000 de euro.

"Otele a semnat cu CFR din vară. Momentan este jucătorul nostru, se antrenează cu UTA. Dacă cei de la CFR îl doresc să îl ia acum și nu să aștepte până la vară, cu siguranță vor trebui să plătească o anumită sumă pentru a putea să fie eliberat jucătorul.

În privința celor doi menționați, Roger am înțeles că este în litigiu cu CFR, chiar a devenit jucător liber. S-ar putea să se întoarcă la UTA, vom vedea în următoarele zile dacă discuțiile care au început cu el se vor concretiza. În privința lui Bălgrădean, sunt doar la capitolul de zvonuri că ar veni la UTA.

Da, 100.000 de euro. Până nu se parafează ceva clar și se aduce un acord, Otele clar nu are cum să plece de la UTA decât din vară", a spus Attila Brosovszky, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Roger a mai evoluat la UTA Arad în perioada ianuarie 2021 - februarie 2022. CFR Cluj l-a cumpărat în schimbul sumei de 200.000 de euro, iar brazilianul a strâns 35 de meciuri și 5 pase decisive la formația din Gruia.

Philip Otele joacă la UTA din ianuarie 2022, după ce anterior a mai evoluat în ligile inferioare din Anglia și în Lituania, la Kauno Zalgiris. În acest sezon, nigerianul a marcat cinci goluri în cele 24 de meciuri jucate pentru arădeni.

CFR Cluj spunea că oferă bonusuri, procente și pe Roger pentru a-l aduce acum pe Otele de la UTA Arad

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, declara marți că le propune arădenilor anumite bonusuri de performanță, procente dintr-un viitor transfer, dar și un jucător la schimb, pe brazilianul Roger (26 de ani).

"Otele este jucătorul despre care am primit informații că din vară urmează să semneze cu o echipă din Austria, am vorbit cu impresarul, am întrebat dacă îl putem lua noi. Am anunțat UTA, am negociat cu jucătorul și am semnat cu el din vară. Nu ascundem că și azi am vorbit cu domnul Meszar de la UTA și i-a comunicat anumite beneficii financiare, anumite bonusuri și un procent la un eventual transfer. Dacă este de acord, îl luăm cu patru luni mai devreme, adică să vină acum.

Probabil se gândește. Este luat în discuție și Roger pentru a fi cedat. Roger e pregătit, a fost în cantonament, a jucat în amicale. Probabil vom ajunge la o înțelegere. Îmi doresc asta și pentru Roger, care e un băiat senzațional. E mult mai bun acum decât atunci când a venit la UTA", spunea Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!