Dublă lovitură pentru CFR Cluj! Și-a pierdut jucătorul și trebuie să-i plătească și 500.000 de euro

Roger CFR Cluj Cristi Balaj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:21
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 09:21

CFR Cluj primește o lovitură dură la începutul lui 2023.

CFR Cluj a început pefect 2023. Campioana României le-a învins pe Farul Constanța, 3-0, și pe FC Voluntari, 1-0, și a urcat pe primul loc în Superligă, cu 50 de puncte după 23 de etape. 

În aceste două meciuri, Dan Petrescu (55 ani) nu a mizat pe serviciile lui Roger (26 ani). Iar, după ultimele evenimente, nu o va putea face nici de acum înainte. 

Roger a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA 

Extrama braziliană a fost scoasă de pe lista A, eligibilă pentru meciurile din campionat, pentru a-i face loc lui Ermal Krasniqi (24 ani),care a fost cumpărat de la FC Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro. Văzând această situație, Roger a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA, pe motiv de discriminare, și a avut câștig de cauză. Forul internațional l-a declarat jucător liber de contract și a obligat gruparea din Gruia să-i achite salariul până la finalul contractului, respectiv 500.000 de euro, potrivit gsp. 

Cu toate acestea, Cristi Balaj (51 ani) a specificat că CFR Cluj își pregătește defensiva în cazul lui Roger și că, deocamdată, nu poate să furnizeze mai multe detalii. 

„Nu a existat niciun proces la FIFA. Roger ne-a notificat în această după-amiază că vrea să denunțe contractul. Atât. Ne vom apăra în fața instantelor sportive când va fi cazul. În curând vom reveni cu detalii pentru a explica întreg contextul”, a declarat Cristi Balaj pentru gsp

Roger a fost transferat de CFR în iarna lui 2022. Atunci era stabilit ca brazilianul să sosească de la UTA Arad liber de contract în vară, numai că ardelenii au plătit 200.000 de euro pentru a-l utiliza cu 6 luni înainte. Doar că extrema nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu, iar de cele mai multe ori a fost rezervă. 

În prezent, cota sa, potrivit Transfermarkt, este de 600.000 de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!