Reacție în cazul transferului ”la pachet” de 4,5 milioane de euro, din Superliga României! 

Basarab Panduru CFR Cluj Karlo Muhar Philip Otele transferuri cfr cluj Superliga Karlo Muhar și Dan Petrescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 16:55
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 16:53

Vara a adus transferuri interesate în Superliga României, atât la nivelul venirilor, cât și la nivelul plecărilor. 

Este vorba de mutările făcute de CFR Cluj în această perioadă. Se spune că formația din Ardeal ar fi vândut doi dintre cei mai importanți jucători ai lotului, pe Philip Otele și pe Karlo Muhar, către formația Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, pentru suma totală de 4.5 milioane de euro, o adevărată lovitură financiară pentru clubul din Cluj.

În privința atacantului Philip Otele, el a avut evoluție impresionantă la CFR Cluj în sezonul trecut, cu 18 goluri și opt pase decisive în 45 de meciuri, a fost vândut pentru suma de 3.5 milioane de euro.

  • Philip Otele este om de bază la CFR Cluj

CFR Cluj i-a vândut pe Philip Otele și Karlo Muhar

În privința lui Karlo Muhar, a fost o piesă centrală în zona mediană a echipei CFR Cluj și și-a trecut în cont 11 goluri și trei pase decisive în 43 de meciuri în sezonul trecut, a fost transferat pentru suma de un milion de euro.

Basarab Panduru nu crede că așa ar sta lucrurile cu adevărat, că suma plătită de clubul arab ajunge la 4.5 milioane de euro, considerând că este o sumă prea mare chiar și pentru doi dintre cei mai buni jucători din Superliga Româmniei.

”(n.r. - Despre faptul că suma ar fi de 4.5 milioane de euro) Mie nu îmi este uşor să cred. Dacă au luat (n.r. - CFR Cluj) banii ăştia, îi felicit.

Mi se pare că sunt bani mulţi pentru Wahda. Este frumos acolo, stadionul frumos, Abu Dhabi. Dacă te uiţi la istoricul lor, vezi că în ultimii 10 ani au transferat doar doi jucători, ambii în schimbul sumei de 1.800.000 de euro. În rest, zero în sus, zero în jos.

Acum, mă gândesc că poate o fi venit un nou preşedinte carea vrea să câştige campionatul. Trebuie să îi felicit dacă au luat banii ăştia”, a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

Philip Otele și Karlo Muhar, printre cei mai buni jucători din prima ligă 

Ambii jucători aveau contract cu CFR Cluj până la 30 iunie 2025 și au fost elemente cheie în echipa care a terminat pe locul 2 în campionatul intern sezonul trecut.

Suma este una importantă pentru ardeleni, dar să nu uităm că astfel a cedat doi dintre cei mai buni jucători din lot, dar și de la nivelul Superligii României. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!