Liga 1

Un oficial din Liga 1, SOCAT de situatia in care a ajuns Dinamo: "Asta e problema, ca au promis foarte multi bani!"

La Dinamo s-a instalat haosul.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 09:37
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 09:44

Banii promisi de Cortacero nu au intrat nici ieri, iar nimeni nu mai crede in promisiunile facute de Pablo Cortacero. Jucatorii sunt nemultumiti si jumatate dintre ei si-au depus deja memorii. Cosmin Contra si-a anuntat plecarea de la echipa, iar acum incearca sa gaseasca o cale amiabila intre cele doua parti. 

Ioan Andone, fost antrenor in Stefan cel Mare, considera ca lipsa banilor si promisiunile mincinoase sunt principala cauza a neincrederii pe care o arata jucatorii dinamovisti in teren. 

"Nici noi nu ne asteptam, proiectul in vara a fost super in regula, toata lumea ii admira ce jucatori au transferat, l-au adus pe Contra ca o garantie ca e un antrenor foarte bun, cunostea Dinamo, mai fusese antrenor la Dinamo, avea toate conditiile, nestiind ca se intampla ce se intampla. Sa nu poti sa-ti platesti jucatorii si mai ales, ce probleme au creat prin neplata salariilor.  

Asta e problema, ca au promis foarte multi bani, au salarii foarte mari, si-au pus speranta si in rezultatele bune, dar rezultatele n-au putut veni de la niste jucatori care erau nerincrezatori, pana la urma trece o saptamana, trec doua, dar cand vezi ca nu se platesc salarii si bonusuri de instalare, ce au avut ei, normal ca devine neincrederea asta.  Acomodarea lor, venind din campionate mai puternice, cu CV-uri foarte bune, a lasat de dorit. Prestatiile lor in afara de un meci, doua, n-au fost foarte bune", a spus Andone pentru TelekomSport.

Etapa urmatoare din Liga 1, FC Voluntari va juca cu Dinamo, iar oficialul ilfovenilor isi doreste o victorie sau un egal. 

"Noi ne dorim sa confirmam jocul bun facut cu Iasi, in care am inscris 4 goluri si poate a fost cea mai buna partida din acest campionat.  Speram sa luam punct sau puncte, ne punem sperante, cautam sa profitam de forma buna pe care o avem si vrem si victoria, daca se poate", a spus oficialul lui FC Voluntari. 

Partida dintre FC Voluntari si Dinamo Bucuresti estie programata pe 20 noiembrie. 

Modifică setările cookies