Moment INCREDIBIL! Jucatorii lui Dinamo nu se mai suporta intre ei! Ante Puljic i-a fracturat un deget la antrenamente colegului Andrei Radu

Moment INCREDIBIL! Jucatorii lui Dinamo nu se mai suporta intre ei! Ante Puljic i-a fracturat un deget la antrenamente colegului Andrei Radu

Dupa ce au aparut tensiuni intre conducerea lui Dinamo si Cosmin Contra, totul s-a extins si la jucatori. 

Jucatorii sunt neplatiti de aproximativ 3 luni, iar in urma cu cateva saptamani cativa dintre ei au declarat ca nu mai cred nimic pana cand banii nu vor intra in cont. Pablo Cortacero a facut o ultima promisiune ca banii vor ajunge maine, dar situatia a degenerat si nimeni nu mai are incredere in investitorii spanioli. Mai mult de atat, Cosmin Contra a declarat ieri ca va pleca de la Dinamo si ca vrea sa ajunga cu echipa la o despartire de comun acord. Pe langa asta, antrenorul lui Dinamo a spus ca in Stefan cel Mare nu sunt bani nici de o pizza. 

In interiorul echipei jucatorii s-ar fi impartit in bisericute, iar fotbalistii romani nu se mai inteleg cu cei straini din cauza problemelor financiare, potrivit ProSport. Capitanul Ante Puljic l-ar fi accidentat destul de tare pe Andrei Radu. El a intrat nervos prin alunecare, din spatele jucatorului roman, iar Radu a avut pulpa taiata si degetul mare de la piciorul drept fracturat, potrivit sursei citate.

Puljic a fost incaltat in ghete cu crampoane de metal, iar totul a avut loc la antrenamentele echipei pe un teren sintetic. Capitanul lui Dinamo nu a avut niciun motiv sa intre atat de tare, iar incidentul a fost pus pe seama problemelor pe care le infrunta jucatorii clubului. Andrei Radu a fost consultat de medeci si i s-a administrat un tratatament, deoarece unghia lui de la degetul fracturat se infectase. 

Situatia dificila prin care trece clubul i-a determinat pe jucatorii lui Dinamo sa isi contacteze impresarii pentru a le cauta echipe noi, deoarece nu mai cred in noul proiect al spaniolilor, care nu le ofera garantii ca pot face performanta. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru anunță că vor fi achiziționate vaccinuri anti-COVID pentru toată populația. Când vom ajunge la imunizare
BRAT

Modifică setările cookies