Rapid Ovidiu Herea Superliga Superliga

Un fost internațional român știe motivul accidentărilor de la Rapid: "S-a întâmplat ceva!"

Rapid are câțiva jucători importanți accidentați în acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 16:58
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 16:57

Printre ei se numără Claudiu Petrila, Albion Rrahmani, care a avut un start fantastic la Rapid, dar care va absenta pentru o lungă perioadă de timp, și Kevin Soni. 

Un fost internațional român știe motivul accidentărilor de la Rapid: "S-a întâmplat ceva!"

Ovidiu Herea, fost internațional român și jucător în Giulești, a evidențiat că antrenamentele cu grad mare de dificultate ar putea fi un factor elementar al accidentărilor jucătorilor de la Rapid.

  • De asemenea, Ovidiu Herea a precizat că fotbaliștii nu ar trebui încărcați atât de mult.

„Petrila e un jucător important. Mă ingrijorează că sunt mulţi jucători cu probleme musculare şi tind să cred că s-a greşit ceva în această perioadă. Şi vorbim de jucători tineri. Cred că s-a întâmplat ceva în această perioadă.

Poate au fost antrenamentele foarte grele, au încarcat foarte mult jucătorii. Rapidul nu a jucat din 3 în 3 zile, a fost şi pauza asta, nu văd de ce problemele astea...

Cu toate că nu sunt preparator fizic, dar din punctul meu de vedere nu este trebuie încărcaţi foarte mult”, a spus Ovidiu Herea, potrivit OrangeSport.

Rapid, în această stagiune

După 14 etape desfășurate în primul eșalon al României, Rapid București se află pe locul trei în campionat cu 26 de puncte. În consecință, giuleștenii au înregistrat șapte victorii, cinci rezultate de egalitate și două înfrângeri până acum.

În următoarea etapă de campionat, echipa pregătită de Cristiano Bergodi o va întâlni pe FCSB duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!