Dinamo Ionut Negoita Saftica Superliga

Un dinamovist, dezvăluiri incredibile despre condițiile de la Săftica: „Nici masă nu avem!”

Un jucător al lui Dinamo îl contrazice pe Gică Mihali, antrenorul interimar al „câinilor”, după ce acesta a susținut că sunt condiții foarte bune la Săftica, baza de pregătire a roș-albilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 14:43
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 14:52

Negoiță i-a dat afară pe fotbaliști lui Dinamo din zona renovată de la Săftica, iar jucătorii clubului din „Ștefan cel Mare” susțin că în momentul de față condițiile de pregătire sunt sub orice critică.

Un jucător al „căinilor”, care a ales să-și păstreze anonimatul, a dezvăluit, pentru ProSport, că trăiește un adevărat coșmar în momentul de față.

„Ne este frică să ne antrenăm!”

„Nu îl înţelegem deloc pe Mister (n.r Gică Mihali). Îi citim şi noi declaraţiile, iar dânsul ori de câte ori apare prin presă spune că la Săftica sunt cele mai bune condiţii de pregătiire, iar fraza cu Raiul pe Pământ a fost genială. Oare dânsul realizează ceea ce vorbeşte?

În momentul ăsta ne este şi frică să ne mai antrenăm. Nu avem medic, iar dacă ne accidentăm suntem terminaţi. De condiţii de recueprare ce să mai vorbim? Îl mai avem pe Tomiţă cu noi, iar el săracul a ajuns să le facă pe toate.

Dar totuşi el nu e doctor. Nu avem un doctor la echipă, nu avem nici măcar o masă de mâncat aici la bază după antrenamente. Fiecare mănâncă pe unde poate.

Bucătar nu mai este la echipă de ceva timp, dar oare vom mai putea să mai facem vreun cantonament centralizat? Se vede de la o poştă că nu mai sunt bani de performanţă.  Apropo, vedeţi că am început să primim apă cu porţia. 

Ni se dă la fiecare jucător câte o sticlă de apă de om pe antrenament, a doua nu mai există. Iar Mister vorbeşte de Raiul pe Pâmânt? Vor urma în acest campionat de Liga 2 deplasări destul de lungi prin ţară, de unde oare vom face rost de bani? Băieţii cu experienţă din echipă vor să scape de Dinamo”, a povestit fotbalistul respectiv, pentru sursa citată mai sus.

Contractul de închiriere pe care Dinamo l-a avut cu Ionuț Negoiță a expirat în cursul zilei de vineri, iar omul de afaceri nu a fost dispus să facă vreun compromis pentru a-i mai lăsa pe jucători să rămână acolo.

Decizia lui Negoiță a avut un impact major asupra jucătorilor, în condițiile în care o parte dintre ei locuiau acolo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!