VIDEO Mutu anunță că Rapid nu transferă de la Dinamo! Ce se întâmplă cu George Pușcaș

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 11:25
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 11:25

Adrian Mutu a oferit declarații înainte de plecarea Rapidului în cantonamentul din Austria.

Rapid a rezolvat patru transferuri în această vară: fundașii Paul Iacob și Florin Ștefan, mijlocașul Andrei Ciobanu și extrema Valentin Costache. Totuși, Mutu anunță că așteaptă încă doi jucători - un atacant și un fundaș.

Mutu anunță că Rapid nu transferă de la Dinamo

Mutu a negat că Rapid ar fi interesată de Ahmed Bani și Ricardo Grigore, jucătorii lui Dinamo, iar în privința aducerii lui George Pușcaș, atacantul care aparține de Reading, spune că nu s-a ajuns la un acord.

"Nu, atât el (n.r - Ricardo Grigore), cât și Bani, nu sunt în planurile Rapidului.  Sperăm să mai vină doi jucători, avem în plan un atacant și încă un fundaș polivalent. La Pușcaș ne-am gândit, dar, din păcate, nu cred că va fi posibil acest lucru.

Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul", a spus Adrian Mutu, înainte de plecarea în cantonamentul din Austria.

Amicalele lui Rapid în cantonamentul din Austria

  • 29 iunie 17:30: Rapid - Spusu SKN St. Polten (Austria)
  • 1 iulie 11:00: Rapid - MKS Cracovia SSA (Polonia)
  • 2 iulie 17:00: Rapid - LASK (Austria)
  • 5 iulie 18:00: Rapid - Slavia Praga (Cehia)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!