Becali a rezolvat un nou transfer! "Cluburile s-au inteles! Voi semna" FCSB a pregatit o mutare suprinzatoare: "E echipa care nu se refuza!"

Becali a rezolvat un nou transfer! "Cluburile s-au inteles! Voi semna" FCSB a pregatit o mutare suprinzatoare: "E echipa care nu se refuza!"

Gigi Becali isi aduce un nou portar.

Stefan Tarnovanu de la Iasi este aproape transferat la FCSB! Portarul a confirmat ca va semna cel mai probabil duminica dimineata contractul, daca nu vor interveni probleme. 

"Din ce stiu, cluburile s-au inteles, daca nu vor aparea probleme, voi semna. Ori in seara asta, ori maine dimineata. Cel mai probabil maine dimineata. A venit pe neasteptate aceasta oferta. M-a chemat Ovidiu Postolache, ca are o veste pentru mine. Am facut dus, am mancat si mi-a spus ca domnul Ambrosie vrea sa vorbeasca cu mine. Habar nu aveam. M-a intrebat la ce echipa as vrea sa joc, apoi mi-a spus ca este o oferta de la FCSB. 

Am ramas fara cuvinte. Steaua nu se refuza! Nu ai cum sa refuzi Steaua! Nu stiu detalii din contract, acum negociaza impresarul meu cu domnul Argaseala! Dupa ce mi-l trimite, voi semna. Am emotii, sunt foarte entuziasmat. Acum o saptamana nu jucam, nu prindeam nici lotul, iar in cinci zile am jucat doua meciuri si urmeaza sa semnez cu Steaua. Nu am asteptam sub nicio forma. Sunt foarte surprins, foarte feiricit", a spus Stefan Tarnovanu potrivit Prosport. 

GSP anunta in cursul zilei de sambata ca Gigi Becali a facut oferta de 200.000 de euro pentru Tarnovanu. 

Stefan Tarnovanu are 19 ani si a declarat pentru sursa mai sus citata ca nu are nicio teama sa joace la FCSB. 

"Nu imi e frica, de ce sa-mi fie frica la Steaua. Sper sa-mi fac treaba cat mai bine la Iasi si din vara sa merg la FCSB. Sa joc eu bine, asta e important. Tot timpul am zis ca o sa ajung la Steaua, darnu credeam ca ajung chiar atat de repede. E ca un vis devenit realitate", a completat Tarnovanu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis a promulgat legea care obligă instanțele să pronunțe deciziile în cel mult 120 de zile
BRAT
Modifică setările cookies