ULTIMA ORA | Anuntul final pentru Alibec: MOTIVUL REAL pentru care pleaca de la FCSB! "Trebuie sa inteleaga asta!" Dica confirmat si de patron: "N-a gresit cu nimic!"

Denis Alibec FCSB Steaua Vasile Geambazi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Mai 2018, 18:42
Data actualizarii: Sambata 26 Mai 2018, 18:48

Viitorul lui Alibec este pecetluit.
 

Denis Alibec a avut un sezon groaznic la FCSB si a reusit sa marcheze un singur gol. Imediat dupa ce FCSB a ratat titlul pentru al treilea an consecutiv, Gigi Becali a anuntat ca Alibec este principalul vinovat pentru ratarea obiectivului, iar jucatorul nu va mai face parte din planurile de viitor ale echipei.

Acum, si Vasile Geambazi, cel care ar fi patronul de facto al echipei, anunta ca Alibec nu va mai juca pentru FCSB.

"Nu... nu cred ca mai ramane. Calca pe bec, calca pe bec prea des si strica grupul. El a venit din postura de salvator, din postura de marcator, face Alibec, drege Alibec, el e marele Alibec si, din pacate... Trebuie sa inteleaga ca este o meserie bazata pe rezultate. Nu e fotbalul amical, nu jucam la amatori", a declarat Vasile Geambazi pentru Fanatik.

"Vasi", nepotul lui Gigi Becali, este de parere ca antrenorul Nicolae Dica nu a gresit cu nimic si va continua la echipa si din sezonul urmator.

"Cel mai probabil, da. Nu a gresit cu nimic Dica, eu n-am vazut nicio greseala a lui Dica. N-a gresit Dica atunci cand s-a luat gol la Iasi, n-a jucat Dica, fotbalistii joaca. Dica trebuie sa ia presiunea de pe umerii lor si el raspunde de rezultate, da? Parerea mea asa e", a mai precizat Geambazi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!