Mircea Rednic Danijel Subotic Dinamo Rednic Dinamo Teddy Mezague Liga 1

A inceput curatenia la Dinamo! Rednic i-a dat afara pe jucatorii adusi de Anamaria Prodan! Cum a reactionat impresara

Mircea Rednic incearca sa redreseze situatia lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2018, 17:45
Data actualizarii: Joi 25 Octombrie 2018, 17:46

UPDATE: Anamaria Prodan confirma ca Dinamo a renuntat la clientul ei, Subotic, si sunt discutii pentru Mezague.

"Am reziliat de comun acord, dupa ce am stat de vorba de cateva zile. Subo a fost de acord sa plece. Nu voia sa ramana in lotul largit sau in afara lotului. S-a facut o evaluare si s-a decis ca Subotici nu are cum sa ajute clubul. Nu avem nicio problema, nici eu si nici jucatorul. Fiecare antrenor are strategia lui. Asta este viata.

O sa stam zilele urmatoare la discutii si pentru Mezague. S-a facut o evaluare si s-a facut o lista cu jucatorii carora li se vor rezilia contractel. Am fost contactata strict pentru cei doi. Nu stiu celelalte nume.

Eu imi doresc sa fie ceva amiabil, nu sa mergem pe la FIFA sau pe nu stiu unde! Eu am sa propun in continuare jucatori la Dinamo. Nu-mi doresc niciun fel de polemica si asta l-am sfatuit si pe Subotici", a declarat Anamaria Prodan la Digi.

 Aflata pe locul 12 in campionat, Dinamo se teme iar pentru prezenta in playoff. Mircea Rednic a fost numit de Negoita in locul lui Claudiu Niculescu, insa debutul noului antrenor nu a fost foarte fericit. Dinamo a obtinut doar o remiza in Stefan cel Mare cu Dunarea Calarasi, o nou promovata.

Rednic i-a cunoscut pe jucatori in ultima saptamana si s-a convins cu cine vrea sa lucreze. Astazi i-a chemat la club pe francezul Teddy Mezague (28 de ani) si elvetianul Danijel Subotic (29 de ani), carora le-a propus rezilierea contractelor, anunta Telekom Sport.

Cei doi au venit la Dinamo la inceputul lunii septembrie si vor pleca la nici doua luni.

Subotic a marcat un singur gol in cele 5 partide in care a fost folosit. Mezague a gafat in partida cu Dunarea Calarasi la golul adversarilor.

Modifică setările cookies