Claudiu Niculescu pleaca in strainatate! Cu cine negociaza antrenorul dat afara de Dinamo dupa doar 3 meciuri

Claudiu Niculescu pleaca in strainatate! Cu cine negociaza antrenorul dat afara de Dinamo dupa doar 3 meciuri

Dat afara de Dinamo dupa doar 20 de zile petrecute la carma echipei si inlocuit cu Mircea Rednic, Claudiu Niculescu este pe punctul de a pleca sa antreneze in strainatate.

Claudiu Niculescu a fost dat afara de Dinamo dupa ce a pregatit echipa timp de doar 20 de zile. El a stat pe banca la 3 partide oficiale.

ProSport anunta ca Niculescu, care a refuzat oferta lui U Cluj, este pe punctul de a pleca in zona araba. El are cateva oferte de acolo.

Niculescu a inceput negocierile cu arabii dupa despartirea de Dinamo si le-a transmis celor de la U Cluj ca este deschis revenirii doar daca ofertele din Golf pica. Intre timp, clujenii si-au pus alt antrenor.

Niculescu recunoaste ca poarta discutii, dar spune ca ar vrea sa preia o echipa abia din iarna.

"Nu pot sa confirm, nici sa infirm. Sunt cateva discutii, dar nimic concret. As accepta sa semnez in iarna daca r fi sa se concretizeze o oferta, nu acum", a spus antrenorul, citat de ProSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT