Se poate si mai rau decat la Dinamo. Echipa care a ajuns la 6 antrenori schimbati in doar 10 luni, pentru un record greu de batut

Se poate si mai rau decat la Dinamo. Echipa care a ajuns la 6 antrenori schimbati in doar 10 luni, pentru un record greu de batut

Dinamo a schimbat 4 antrenori in 2018, iar pe Niculescu l-a dat afara dupa doar 3 meciuri. Se poate, insa, si mai rau.

O echipa din prima divizie a campionatului Paraguayului, Sportivo Luqueno, a ajuns la sase antrenori in acest an, dupa inlocuirea tehnicianului Javier Sanguinetti cu Pedro Sarabia.

Javier Sanguinetti, care este argentinian, plateste pentru rezultatele slabe din turneul Clausura, noua etape consecutive fara victorie, care au facut ca echipa, penultima clasata, sa fie amenintata de retrogradare. Pedro Sarabia, un paraguayan de 43 de ani, va trebui sa salveze situatia, cand au ramas sapte etape.

Primii antrenori ai formatiei in acest an au fost uruguayanul Eduardo Rivera, argentinianul Fernando Ortiz si paraguayenii Hector Schonhauser si Gustavo Florentin.

In lotul lui Sportivo Luqueno este si fundasul paraguayan Nelson Cabrera, fost jucator la CFR Cluj in sezonul 2009-2010.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Voiculescu, acuzații grave: Ministerul Sănătății este în colaps. Cîțu e un mincinos patentat?
BRAT
Modifică setările cookies