UTA Arad CFR Cluj Roger transferuri cfr cluj Liga 1

Trenul lui Roger. A închis un capitol din carieră, acum are planuri mari cu CFR

Brazilianul Roger și-a luat rămas bun de la UTA, în urma meciului cu Dinamo, scor 0-0.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 08:29
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 08:37

Mijlocașul brazilian va pleca la CFR Cluj, pentru a pune umărul la câștigarea unui nou titlu în Gruia.

După meciul cu Dinamo, scor 0-0, Roger și-a luat la revedere de la colegi și a pornit spre Cluj, pentru a se alătura lotului lui Dan Petrescu.

Discursul lui Roger, după ultimul meci la UTA

Brazilianul a avut un discurs emoiționant la finalul meciului cu Dinamo. El a spus că UTA va rămâne mereu un club emblematic pentru el, club la care a ajuns în urmă cu un an, transferat de la Riga.

"Vreau să mulțumesc pentru tot, suporterilor, clubului, colegilor mei, care m-au ajutat mult să fac acest următor pas. Azi (n.r. - duminică) am încercat să fac ce pot mai bine, ca întotdeauna, dar am remizat.

Le doresc succes celor de la UTA, prietenilor mei și colegilor de aici. UTA va rămâne în inima mea. Asta e viața de fotbalist, uneori trebuie să spui la revedere și mie nu îmi place să o spun.

Când fanii au venit după mine, m-au îmbrățișat, mi-au scandat numele. Nu am cuvinte, sunt recunoscător pentru tot, m-au ajutat mult. Vreau să le mulțumesc și să le doresc succes în acest sezon", a spus brazilianul de 25 de ani.

  • 51 de meciuri, 5 goluri și 7 pase de gol a strâns Roger pentru UTA Arad. În acest sezon a strâns 26 de meciuri, 3 goluri și 2 pase de gol.
Modifică setările cookies