Dinamo Liga 1 Pablo Cortacero Superliga Dezvaluiri SOCANTE din culisele vanzarii lui Dinamo! Clubul nu a fost cumparat in totalitate

Tranzactie doar pe jumatate facuta! Anuntul MOMENTULUI despre Dinamo: spaniolii nu ar fi cumparat clubul inca 

Mai multe surse oficiale si neoficiale sustin ca echipa Dinamo nu a fost cumparata in totalitate de Pablo Cortacero si ca pentru moment spaniolii se vor ocupa doar de administrarea clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 August 2020, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2020, 15:34

Noii patroni au inceput deja sa se ocupe de echipa. Rufo Collado este raspunzator de tranferurile echipei. Lui Gigi Multescu i-a fost prelungit contractul, iar Vlad Achim este primul transfer al "cainilor" din era spaniola.

"Nu s-au vandut actiunile catre spanioli, momentan, intrucat este in derulare un «due dilligence», economic si financiar, care va mai dura cateva zile, saptamani, pentru a sti oamenii ce datorii sunt si catre cine. De-abia apoi va intra in vigoare preluarea gruparii", au declarat surse apropiate clubului dinamovist, potrivit Gazeta. 

 Ionut Negoita a declarat ca afacerea este facuta suta la suta. 

"Afacerea este incheiata suta la suta, dar nu va pot dezvalui detalii din interior, sunt confidentiale", a spus Ionut Negoita pentru Gazeta. 

Suporterii lui Dinamo care detin o parte din actiunile clubului le-au cerut noilor investitori garantii ca datoriile clubului vor fi platite, plus salariile restante ale jucatorilor. La echipa din Stefan cel Mare exista fotbalisti care inca mai au de primit doua salarii si jumatate. 

"100% tranzactia nu este inca realizata. Sunt niste proceduri complexe pe care le-au cerut spaniolii. Documente de ordin economic, fiscal, contabil, juridic. Va mai dura cateva saptamani", au declarat apropiați ai lui Pablo Cortacero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!