Gigi Becali Iulian Cristea Transfer Cristea FCSB Superliga

TRANSFER URGENT la FCSB! Becali a marit rapid oferta pentru mutarea care ii poate salva sezonul: jucatorul poate fi sub comanda lui Teja peste 2 etape

Gigi Becali a fost extrem de nervos dupa primul meci din 2019.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019, 08:51
Data actualizarii: Miercuri 06 Februarie 2019, 08:56

Egalul cu Dunarea Calarasi, scor 1-1, i-a adus lui Becali in vizor noi tinte. Oamenii din aparare au fost luati la rost de patronul FCSB, Planic si Balgradean fiind principalii vizati.

Cum un portar a fost greu de gasit rapid, iar FCSB a ajuns deja la un acord cu Plesca pentru o venire din vara, lui Becali i-a mai ramas doar varianta fortarii unui transfer pe postul de fundas central.

Patronul FCSB a fost extrem de nemultumit de prestatia lui Planic si a marit oferta pentru Iulian Cristea, fundasul de la Gaz Metan. Potrivit Fanatik, Becali a oferit 200.000 de euro pentru Cristea pentru ca jucatorul sa treaca imediat sub comanda lui Teja. Initial, Becali nu era dispus sa plateasca mai mult de 150.000 de euro.

FCSB se intelesese deja cu Gaz Metan pentru venirea lui Cristea din vara viitoare, ca jucator liber de contract, sau imediat dupa incheierea sezonului regulat daca clubul bucurestean platea 150.000 de euro. Becali nu a mai dorit insa sa astepte si a marit oferta pentru ca fundasul central sa vina rapid.

Totusi, conform sursei citate, in ciuda ofertei de la FCSB, Cristea nu va fi sub comanda lui Teja prea rapid. Ardelenii i-au transmis lui Becali ca ii vor da drumul lui Cristea doar dupa ce ii vor gasi inlocuitor si oricum nu mai devreme de etapa viitoare.

Cu alte cuvinte, Teja il va putea avea pe Cristea in lot in cel mai fericit caz la meciul cu Concodia Chiajna din etapa 24.

Modifică setările cookies