VIDEO EXCLUSIV Tiradă la adresa lui Gigi Becali, după ce nu și-a onorat promisiunea: "Nu aveți cuvânt, o să vă zic toată viața!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:11
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:15

Gigi Becali a pierdut un pariu stabilit în luna februarie, când era convins că FCSB va câștiga titlul de campioană.

Patronul de la FCSB se declara foarte optimist pe 21 februarie, după etapa cu numărul 27 a sezonului regulat, când echipa sa era la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. La acel moment, Gigi Becali a făcut un pariu în direct, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, în care spunea că acceptă să îi ofere 10.000 de lei actorului Ovidiu Ianu, în cazul în care FCSB ratează titlul.

Ovidiu Ianu: "Nu aveți cuvânt, domnule Becali!"

Cei doi au stabilit ca banii respectivi să fie donați către o cauză nobilă. În cazul în care Gigi Becali ar fi avut câștig de cauză, Ovidiu Ianu ar fi trebuit să ofere de cinci ori mai puțin, 2.000 de lei.

Deși echipa sa a încheit pe locul secund, Becali a spus că va nu plăti nimic, considerând că FCSB a câștigat din punct de vedere moral titlul, având în vedere că a încheiat la doar un punct în spatele campioanei CFR Cluj, iar un gol al lui FC Voluntari contra lui FCSB (2-2), din penultima etapă, a fost marcat din ofsaid.

Prezent astăzi la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, Ovidiu Ianu i-a bătut obrazul lui Gigi Becali, spunând că patronul de la FCSB nu are cuvânt.

"Eu nu pot să uit ultima etapă, chit că era să pierd un pariu pe care l-am câștigat, dar care nu a fost onorat pentru că Gigi Becali nu are cuvânt și nu își asumă, zicea că e bărbat. Tot noi ne amintim că, atunci când i s-au luat trei goluri din poartă Stelei, cu Astra (n.r - Astra - FCSB 2-0, în august 2015), cu Colțescu, nu-l uit toată viața, n-a zis atunci că trebuia să fie campion, că a dat trei goluri valabile. Ce se omologhează, se omologhează, domnule Becali. Cuvântul trebuie să fie cuvânt, domnule Becali, eu pregătisem 2.000 de lei și voiam să-i pierd cu bucurie și să ia FCSB campionatul.

I-am explicat de ce nu va lua titlu. Greșeșete în a manageria echipa pentru că îi tâmpește din vorbe pe oameni, e clar. Vedeți, domnule Becali? S-a omologat ceea ce mie nu mi-a convenit, asta nu înțelegeți dumneavoastră. Eu voiam să pierd pariul și să vă dau 2.000 de lei, dar, din păcate pentru dumneavoastră, eu am avut dreptate și dumneavoastră nu aveți cuvânt, o să vă zic toată viața asta", a spus Ovidiu Ianu, la Ora Exactă în Sport.

Dialogul dintre actorul Ovidiu Ianu și Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, pe 21 februarie

Ovidiu Ianu: Mi-ați oferit filme multe, m-ați dus de la agonie la extaz. Fiind actor, câștigurile mele nu se pot compara cu ale dumneavoastră, dar am curaj să fac un pariu ca suporter. Eu, din micile mele câștiguri din actorie, pun 2.000 de lei. Dumneavoastră sunteți de cel puțin 100 de ori mai valoros decât mine, deci ați putea să puneți 200.000 de lei. Eu zic că, din păcate, nu luăm campionatul nici anul ăsta. Eu vreau ca acești 200.000 de lei să-i donez undeva, o să mă gândesc unde.

Gigi Becali: Stai puțin. Eu fac doar pariuri pe care le câștig sigur.

O.I: Ați spus că veți lua sigur campionatul.

G.B: N-am zis sigur. Cred că vom lua. Nu sunt sigur. Cum să spui sigur dacă au deja oamenii 8 puncte peste noi? Dar dacă dumneata pui 2.000 de lei, ca să fie ceva frumos și să rămână ca o poveste frumoasă, să ne vedem și să plătesc ori eu ori dumneata. Tu 2.000, eu de cinci ori mai mult numai de dragul artei, că ești dumneata actor. Eu plătesc de cinci ori mai mult și nu-i dai dumneata. Eu îi donez pe ăia 2.000 ai matale și pe ăia 10.000 ai mei.

O.I: Eu vreau să câștig eu. Aveți mult mai mulți bani decât am eu, e logic, nu?

G.B: La pariuri nu se face în funcție de cât de bogat e omul. Eu am smerenie, dar în fața Domnului. Eu nu știu dacă Domnul va face, dar eu cred că va face. Și cu oamenii sunt smerit, dar cu săracii, cu bolnavii, cu preoții, cu călugării. Eu cu oamenii nu sunt smerit. De ce? Pentru că nu vreau să le fac pe plac.

O.I: Eu vă zic așa. M-aș bucura să pierd cei 2.000 de lei, dar sunt sigur că vor rămâne la mine în buzunar, din păcate.

G:B: Nu vor rămâne la tine în buzunar, asta e! Că n-o să rămână. O să-i iau eu! (râde).

O.I: Merge și varianta eu 2.000 și dumneavoastră de cinci ori mai mult.

G:B: Bine, tată, merge! O să-ți iau eu banii, o să vezi. Auzi, dacă nu eram 90% sigur, nu puneam pariul de cinci ori mai mult. Pentru ce să pun 10.000? Deci am pus de cinci ori mai mult că sunt 90% sigur că iau campionatul, da? Hai, că ne vedem când iau banii, da?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!