VIDEO EXCLUSIV A pierdut titlul, a pierdut și pariul! Câți bani trebuie să plătească Gigi Becali, după ce FCSB a terminat din nou pe 2

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 16:46
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 16:46

FCSB a ratat din nou titlul în Liga 1, iar echipa patronată de Gigi Becali se va mulțumi cu locul 2 la finalul acestei stagiuni.

Deși a avut o serie impresionantă în play-off, FCSB s-a încurcat într-un moment în care foarte puțini fani se așteptau, 2-2 contra lui FC Voluntari. În aceeași etapă, CFR Cluj a învins Universitatea Craiova, 2-1, a cucerit matematic titlul și a anulat finala cu trofeul pe masă care se preconiza întrele cele două rivale, în ultima etapă.

Gigi Becali a fost foarte optimist în ceea ce privește șansele la câștigarea titlului, inclusiv după pasul greșit făcut de echipa sa contra lui FC Voluntari, iar după victoria lui CFR Cluj contra Universității Craiova a spus că "eu nu felicit hoția și minciuna", făcând referire la anumite greșeli de arbitraj în favoarea echipei lui Dan Petrescu.

Patronul de la FCSB era și mai optimist pe 21 februarie, după etapa cu numărul 27 a sezonului regulat, când echipa sa era la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. La acel moment, Gigi Becali a făcut un pariu în direct, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, în care spunea că acceptă să îi ofere 10.000 de lei actorului Ovidiu Ianu, în cazul în care FCSB ratează titlul.

Cei doi au stabilit ca banii respectivi să fie donați către o cauză nobilă. În cazul în care Gigi Becali ar fi avut câștig de cauză, Ovidiu Ianu ar fi trebuit să ofere de cinci ori mai puțin, 2.000 de lei.

Dialogul dintre actorul Ovidiu Ianu și Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, pe 21 februarie

Ovidiu Ianu: Mi-ați oferit filme multe, m-ați dus de la agonie la extaz. Fiind actor, câștigurile mele nu se pot compara cu ale dumneavoastră, dar am curaj să fac un pariu ca suporter. Eu, din micile mele câștiguri din actorie, pun 2.000 de lei. Dumneavoastră sunteți de cel puțin 100 de ori mai valoros decât mine, deci ați putea să puneți 200.000 de lei. Eu zic că, din păcate, nu luăm campionatul nici anul ăsta. Eu vreau ca acești 200.000 de lei să-i donez undeva, o să mă gândesc unde.

Gigi Becali: Stai puțin. Eu fac doar pariuri pe care le câștig sigur.

O.I: Ați spus că veți lua sigur campionatul.

G.B: N-am zis sigur. Cred că vom lua. Nu sunt sigur. Cum să spui sigur dacă au deja oamenii 8 puncte peste noi? Dar dacă dumneata pui 2.000 de lei, ca să fie ceva frumos și să rămână ca o poveste frumoasă, să ne vedem și să plătesc ori eu ori dumneata. Tu 2.000, eu de cinci ori mai mult numai de dragul artei, că ești dumneata actor. Eu plătesc de cinci ori mai mult și nu-i dai dumneata. Eu îi donez pe ăia 2.000 ai matale și pe ăia 10.000 ai mei.

O.I: Eu vreau să câștig eu. Aveți mult mai mulți bani decât am eu, e logic, nu?

G.B: La pariuri nu se face în funcție de cât de bogat e omul. Eu am smerenie, dar în fața Domnului. Eu nu știu dacă Domnul va face, dar eu cred că va face. Și cu oamenii sunt smerit, dar cu săracii, cu bolnavii, cu preoții, cu călugării. Eu cu oamenii nu sunt smerit. De ce? Pentru că nu vreau să le fac pe plac.

O.I: Eu vă zic așa. M-aș bucura să pierd cei 2.000 de lei, dar sunt sigur că vor rămâne la mine în buzunar, din păcate.

G:B: Nu vor rămâne la tine în buzunar, asta e! Că n-o să rămână. O să-i iau eu! (râde).

O.I: Merge și varianta eu 2.000 și dumneavoastră de cinci ori mai mult.

G:B: Bine, tată, merge! O să-ți iau eu banii, o să vezi. Auzi, dacă nu eram 90% sigur, nu puneam pariul de cinci ori mai mult. Pentru ce să pun 10.000? Deci am pus de cinci ori mai mult că sunt 90% sigur că iau campionatul, da? Hai, că ne vedem când iau banii, da?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!