VIDEO EXCLUSIV Pariul făcut în direct de Gigi Becali. Cât trebuie să plătească dacă FCSB nu ia titlul: "Îți iau banii, o să vezi!"

FCSB se află la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu trei runde înaintea finalul sezonului regulat, însă Gigi Becali este aproape sigur că echipa sa va reuși să revină și să câștige titlul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 16:14
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 09:58

După ce a văzut forma traversată de CFR Cluj, Gigi Becali spune că este 90% sigur că FCSB va câștiga titlul în acest sezon, chiar dacă și bucureștenii au făcut în ultimele runde pași greșiți, cu FC U Craiova (2-2) sau CS Mioveni (1-1).

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X, actorul Ovidiu Ianu, fan FCSB, i-a propus lui Gigi Becali să facă un pariu. În cazul în care FCSB pierde campionatul și în acest an, omul de afaceri va plăti 10.000 de lei, sumă care ar urma să fie donată unor cauze nobile. În schimb, dacă bucureștenii vor termina pe primul loc sezonul, Ovidiu Ianu va plăti de cinci ori mai puțin, 2.000 de lei.

Deși la început a fost sceptic, Gigi Becali a acceptat pariul, fiind convins că îl va câștiga.

Dialogul dintre actorul Ovidiu Ianu și Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport

Ovidiu Ianu: Mi-ați oferit filme multe, m-ați dus de la agonie la extaz. Fiind actor, câștigurile mele nu se pot compara cu ale dumneavoastră, dar am curaj să fac un pariu ca suporter. Eu, din micile mele câștiguri din actorie, pun 2.000 de lei. Dumneavoastră sunteți de cel puțin 100 de ori mai valoros decât mine, deci ați putea să puneți 200.000 de lei. Eu zic că, din păcate, nu luăm campionatul nici anul ăsta. Eu vreau ca acești 200.000 de lei să-i donez undeva, o să mă gândesc unde.

Gigi Becali: Stai puțin. Eu fac doar pariuri pe care le câștig sigur.

O.I: Ați spus că veți lua sigur campionatul.

G.B: N-am zis sigur. Cred că vom lua. Nu sunt sigur. Cum să spui sigur dacă au deja oamenii 8 puncte peste noi? Dar dacă dumneata pui 2.000 de lei, ca să fie ceva frumos și să rămână ca o poveste frumoasă, să ne vedem și să plătesc ori eu ori dumneata. Tu 2.000, eu de cinci ori mai mult numai de dragul artei, că ești dumneata actor. Eu plătesc de cinci ori mai mult și nu-i dai dumneata. Eu îi donez pe ăia 2.000 ai matale și pe ăia 10.000 ai mei.

O.I: Eu vreau să câștig eu. Aveți mult mai mulți bani decât am eu, e logic, nu?

G.B: La pariuri nu se face în funcție de cât de bogat e omul. Eu am smerenie, dar în fața Domnului. Eu nu știu dacă Domnul va face, dar eu cred că va face. Și cu oamenii sunt smerit, dar cu săracii, cu bolnavii, cu preoții, cu călugării. Eu cu oamenii nu sunt smerit. De ce? Pentru că nu vreau să le fac pe plac.

O.I: Eu vă zic așa. M-aș bucura să pierd cei 2.000 de lei, dar sunt sigur că vor rămâne la mine în buzunar, din păcate.

G:B: Nu vor rămâne la tine în buzunar, asta e! Că n-o să rămână. O să-i iau eu! (râde).

O.I: Merge și varianta eu 2.000 și dumneavoastră de cinci ori mai mult.

G:B: Bine, tată, merge! O să-ți iau eu banii, o să vezi. Auzi, dacă nu eram 90% sigur, nu puneam pariul de cinci ori mai mult. Pentru ce să pun 10.000? Deci am pus de cinci ori mai mult că sunt 90% sigur că iau campionatul, da? Hai, că ne vedem când iau banii, da?

Programul lui FCSB în finalul sezonului regulat

  • Etapa 28: FCSB - Farul
  • Etapa 29: FC Argeș - FCSB
  • Etapa 30: FCSB - FC Voluntari

Programul lui CFR Cluj în finalul sezonului regulat:

  • Etapa 28: Sepsi - CFR Cluj
  • Etapa 29: FC Voluntari - CFR Cluj
  • Etapa 30: CFR Cluj - Dinamo
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!