VIDEO EXCLUSIV Becali nu a iertat pe nimeni după un nou titlu pierdut: ”La noi, până și la fotbal se bagă securitatea!”

Gigi Becali nu a iertat pe nimeni după ce a pierdut din nou titlul în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 16:45
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 16:53

După ce l-a ”taxat” pe finul său, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, Becali a vorbit și despre influențele ”din exterior”: ”La noi, până și la fotbal se bagă securitatea!”, spune patronul celor de la FCSB.

”Dacă aveam VAR, nu mai putea FRF să-şi facă meseria. Nu ai ce să le faci. Ei candidează singuri, nu ai ce să le faci. Se duce Argăseală acolo, e prieten cu ei, nu vreau să le stric prietenia. Ei vin, ei fac ce vor, ei bagă regulamente, ei schimbă regulamente, ei l-au condamnat pe Gică Popescu pentru a câştiga ei.

  • Gigi Becali

Gigi Becali: ”La noi, până și la fotbal se bagă securitatea!”

În toată lumea asta, securitatea conduce, că așa e, dar nu se bagă şi la fotbal. La noi, până şi la fotbal se bagă securitatea. Nu avem ce face! Știi cine poate la fotbal? Voi! Dacă tu, Marica, eşti băiat deştept, poţi face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeţi la protest.

Să ajungeţi şi la UEFA să spuneţi că se bagă politicul. Fac ei totul cei care sunt la putere. Acum să facă şi PNL o echipă şi să facă totul cu schimbul. Să câştige un an PNL, apoi în alt an să câştige alt partid”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a, penultima, a fazei play-off a Ligii 1.

CFR Cluj şi-a trecut astfel în palmares al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Modifică setările cookies