Teja se compara cu Guardiola si Klopp: "Nu exista antrenor cu o bagheta magica!" Cand va juca FCSB cum a cerut Becali: "Spectacolul nu se poate face intr-o luna!"

FCSB - Craiova, derby-ul etapei, se joaca duminica pe Arena Nationala, ora 20:00.

Inaintea partidei, FCSB si Craiova sunt la egalitate de puncte, 45, cu FCSB pe locul al treilea. FCSB nu a castigat nicio partida in 2019, iar Mihai Teja cere timp.

Venit in pauza de iarna, Teja nu a reusit sa obtina posesia pe care o cere patronul Gigi Becali. Antrenorul FCSB spune ca acest lucru nu se poate obtine peste noapte.

"Nu este un meci decisiv, sper sa fie spectacol. Va fi un meci special pentru ca Craiova este o echipa buna, puternica, iar in acest an se va bate la titlu. Sper sa castigam noi. Spectacolul nu se poate face intr-o luna si jumatate. Se poate face intr-o anumita perioada pentru ca jucatorii trebuie sa stie niste automatisme.

Si la Barcelona sunt cateodata momente cand nu produc spectacol. Spectacol va fi cand vom castiga cu 2-0, 3-0 indiferent de adversar. Nimeni nu are nicio bagheta magica. Nu cred ca exista un antrenor cu o bagheta magica, nu cred ca o are cineva. Klopp a avut nevoie de 2-3 ani la Liverpool, Guardiola a avut nevoie de un an la City", a declarat Mihai Teja la conferinta de presa.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
Dincă, adus la reconstituire sub escorta trupelor speciale. Cum au reacționat vecinii
BRAT