Teja se compara cu Guardiola si Klopp: "Nu exista antrenor cu o bagheta magica!" Cand va juca FCSB cum a cerut Becali: "Spectacolul nu se poate face intr-o luna!"

FCSB - Craiova, derby-ul etapei, se joaca duminica pe Arena Nationala, ora 20:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019, 10:42
Data actualizarii: Sambata 23 Februarie 2019, 20:59

Inaintea partidei, FCSB si Craiova sunt la egalitate de puncte, 45, cu FCSB pe locul al treilea. FCSB nu a castigat nicio partida in 2019, iar Mihai Teja cere timp.

Venit in pauza de iarna, Teja nu a reusit sa obtina posesia pe care o cere patronul Gigi Becali. Antrenorul FCSB spune ca acest lucru nu se poate obtine peste noapte.

"Nu este un meci decisiv, sper sa fie spectacol. Va fi un meci special pentru ca Craiova este o echipa buna, puternica, iar in acest an se va bate la titlu. Sper sa castigam noi. Spectacolul nu se poate face intr-o luna si jumatate. Se poate face intr-o anumita perioada pentru ca jucatorii trebuie sa stie niste automatisme.

Si la Barcelona sunt cateodata momente cand nu produc spectacol. Spectacol va fi cand vom castiga cu 2-0, 3-0 indiferent de adversar. Nimeni nu are nicio bagheta magica. Nu cred ca exista un antrenor cu o bagheta magica, nu cred ca o are cineva. Klopp a avut nevoie de 2-3 ani la Liverpool, Guardiola a avut nevoie de un an la City", a declarat Mihai Teja la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!