Mihai Teja FCSB Gigi Becali Ionel Ganea Nicolae Dica profesionism Superliga

Atac incredibil la adresa lui Mihai Teja! "Nu a jucat fotbal la profesionisti, in Romania totul se face pe relatii" Cine sare la gatul antrenorului de la FCSB!

Teja a venit la FCSB de la Gaz Metan Medias.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 14:40
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 14:47

Mihai Teja a venit in aceasta iarna la FCSB, dupa ce Gigi Becali l-a demis pe Nicolae Dica. Fostul antrenor de la Gaz Metan nu a reusit sa schimbe multe lucruri la vicecampioana Romaniei, iar in 2019 a castigat numai 5 puncte.

Chiar daca patronul a investit foarte mult la echipa, Ionel Ganea crede ca una din problemele clubului o reprezinta chiar actualul antrenor, Mihai Teja.

"La Steaua nu exista stabilitate din niciun punct de vedere, chiar daca patronul are bani. Nu stie sa gestioneze situatia. Inclusiv antrenorul pe care l-a adus nu a jucat fotbal la profesionisti niciodata. Acum toti cauta scuze ca a fost bolnav, ca a fost asa. A ajuns acolo dintr-un anturaj, sa zic asa", a spus Ionel Ganea pentru ProSport.

Fostul international considera un impediment faptul ca Mihai Teja nu a evoluat la nivel inalt in fotbal: "Noi vorbim de profesionism, nu vorbim de amatorism sau de copii sau juniori. Cand te duci la scoala de antrenori se spune clar ca trebuie sa fi fost jucator in Liga 1, sa fi avut meciuri in Liga 1, sa fi jucat la nivel international, dar in Romania totul se face pe relatii de prieteni, se rezolva. Ai facut un stagiu informativ, asa de pregatire.

Daca mergi sa faci o scoala de antrenori intr-o tara straina trebuie sa fi fost cel putin cinci ani la echipa nationala, sa fi jucat la nivel international. Scoala costa peste 20.000 de euro, trebuie sa stai acolo de luni pana vineri, sunt niste reguli", a adaugat Ganea.

Ionel Ganea crede ca nu poti fi respectat in vestiarul unei echipe precum FCSB daca nu ai obtinut performante notabile ca jucator.

"Atat timp cat nu ai un nume in fotbal este foarte greu sa te respecte jucatorii in vestiar. Iti va fi foarte greu sa te impui, poti avea tu filosofie, sa fi lucrat cu nume importante, dar daca nu ai un nume, jucatorii nu te vor respecta", a concluzionat fostul international.

Modifică setările cookies