Steaua Academica Clinceni farul FCSB Salvatore Marrone Superliga

FCSB a mai imprumutat un fotbalist, al patrulea in trei zile! Jucatorul trimis sa se lupte pentru promovarea in Liga I

FCSB isi trimite juniorii sa evolueze in liga a doua! Inca unul a plecat sa se bata la promovarea in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:04
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 17:13

FCSB i-a imprumutat in urma cu cateva zile pe tinerii Daniel Toma, Tudor Moldovan si Emil Pacionel la Farul Constanta. Acum, inca un junior a luat drumul ligii secunde! Este vorba despre Salvatore Marrone, un pusti de 17 ani cu mama romanca si tata italian. El s-a nascut in Germania, dar a ajuns in vara la FCSB si a fost deja convocat la nationala U18 a Romaniei. Pana la vara, acesta a fost cedat la Clinceni.

Potrivit celor de la academia FCSB de la Berceni, Salvatore Marrone a venit in tara la varsta de 18 ani si nu stia sa vorbeasca limba romana. Cu toate acestea, el a reusit sa se adapteze rapid, iar la inceputul lunii a reusit sa marcheze primul sau gol pentru Romania U18, intr-un meci contra Ciprului.

Salvatore Marrone a mai jucat la juniorii lui FC Nurnberg, in Germania.

Marrone evolueaza pe postul de mijlocas central si a jucat in prima parte a sezonului la echipa secunda a FCSB-ului, din liga a treia. Acum, el va merge la Clinceni!

Alti 3 juniori au ajuns la Farul


FCSB i-a mai imprumutat in aceasta iarna pe Emil Pacionel, Tudor Moldovan si Daniel Toma, ultimul dintre ei capitanul formatiei secunde pana acum, la SSC Farul.

Modifică setările cookies