Teja, deranjat de LISTELE de antrenori aparute la FCSB: "Mi s-a spus ca plec cand vreau eu! Asa i s-a transmis si lui Radoi si A PLECAT!"

Viitorul - FCSB, duminica, ora 21:00, este derby-ul acestei etape de play-off.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2019, 10:48
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2019, 12:17

Mihai Teja a anuntat ca Pintilii nu va fi in lot nici pentru aceasta partida. Mijlocasul de la FCSB se va antrena si saptamana viitoare separat si abia apoi va reveni in programul normal al echipei.

Teja a fost deranjat de discutiile aparute dupa meciul cu CFR Cluj si spune ca deocamdata nu convins daca va mai continua la FCSB si din sezonul viitor: "Cand o sa ma hotarasc, o sa va spun si strategia de transferuri pentru vara!"

"Nu mi-e frica si nu mi-e teama de nimic. Asa e la echipele mari dupa ce faci un rezultat de egalitate sau pierzi un meci. Apar listele. Din discutia pe care am avut-o cu domnul Becali, mi-a spus ca pot sa plec de la echipa cand vreau eu. Vedem cand plec. Azi, sigur nu. Asa i s-a transmis si lui Radoi...si a plecat. Cand o sa ma hotarasc sa raman in continuare la FCSB, o sa va spun si strategia de transferuri.

Mi-as dori VAR pentru ca nu ar mai exista discutii. Si ar fi corectitudine. Poate daca nu era VAR, se califica City.  Pintilii cred se mai antreneaza si saptamana viitoare separat", a declarat Mihai Teja la conferinta de presa.
 

CITESTE SI

Modifică setările cookies