"Nu stiu de niciun SMS, eu nu am telefonul cu mine pe banca!" Prima reactie a lui Teja dupa scandalul schimbarilor cerute de Becali

Mihai Teja a explicat schimbarea lui Florinel Coman de la partida cu Viitorul.

Mihai Teja a vorbit inaintea partidei cu Astra despre scandalul de dupa partida cu Viitorul, cand un SMS trimis de Gigi Becali cu schimbarea dorita de patron a ajuns la Florinel Coman (conform Gazeta), negand ca ar primi asemenea indicatii de la loja. Becali a negat si el.

"Nu mi s-a cerut prin SMS nicio schimbare, nici nu am telefonul cu mine pe banca. Vorbim inainte de meci, discutam. Si la final stam de vorba. E normal ca patronul sa stea de vorba cu noi. Jucatorii ma respecta, puteti sa-i intrebati. Am noroc de niste jucatorii de exceptie, nu a existat nicio problema de disciplina. Eu nu stiu despre aceasta poveste cu SMS-ul, nu cred ca este adevarata. Mi se pare mult prea mult"
a spus Mihai Teja.

Teja despre inlocuirea lui Coman

"Coman era suparat pe evolutia lui, nimic altceva. Când un jucator nu da randament, e normal sa intre altul care sa dea mai mult. Am vorbit cu Florinel Coman, era ziua lui si isi dorea foarte mult sa dea gol, de aceea era suparat. Coman nu mi-a spus ca l-ar fi sunat pe patron. Era suparat pe el ca nu a avut o evolutie prea buna" a spus Mihai Teja in conferinta de presa de dinaintea partidei cu Astra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies