tavi popescu FCSB Gigi Becali Superliga

Tavi Popescu și-a stabilit obiectivele pentru sezonul viitor! Capitolul la care crede că CFR este peste FCSB

Tavi Popescu (19 ani) este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1, iar Gigi Becali speră ca jucătorul să impresioneze sezonul viitor pentru a-l putea vinde pe bani mulți în străinătate

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Iulie 2022, 18:38
Data actualizarii: Sambata 02 Iulie 2022, 18:42

Aripa stângă și-a stabilit deja obiectivele pentru noul sezon: vrea să marcheze de două ori mai multe goluri decât în sezonul trecut.

„Sper să am un sezon cu un număr dublu de goluri marcate faţă de anul trecut. Sper să câştigăm campionatul şi să ne calificăm în grupele Conference League”, a spus Tavi Popescu, potrivit as.ro.

Tavi crede că CFR Cluj are avantajul maturității în lupta pentru titlu: „Ei au mai multă maturitate şi sper să căpătăm şi noi această maturitate şi să trecem aceste hopuri cu echipele mai mici”.

Tavi a sărit bacul anul acesta, dar nu renunță la școală

Octavian Popescu a absolvit liceul în anul 2021, însă nu s-a prezentat la BAC. Fotbalistul vicecampioanei FCSB a lipsit atât de la probele din toamna trecută, cât și de la cele din această vară.

„Este foarte importantă (n.r. – şcoala)! Dacă nu era importantă, nu mai stăteam să termin toate clasele. Pentru BAC o să am timp şi sper să îl iau”, a mai spus Tavi.

Modifică setările cookies