Gabriel Tamas fc voluntari Liga 1

Tamas, declaratii geniale dupa victoria cu Viitorul: "Noi incepem la anul sa jucam fotbal. Vrem sa luam puncte. Gata, nu ne mai temem de retrogradare"

Tamas anunta obiectivul Voluntariului pana la finalul sezonului: fotbal putin, puncte multe!

Abel Lorin
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 22:41
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 22:46

Fundasul central spune ca nu e interesat de spectacol. Atat el, cat si ceilalti jucatori de la Voluntari fac tot posibilul sa ridice echipa in clasament. "Fotbal? De la anul!" - glumeste Tamas.

"Stiu ce vreti sa ma intrebati, ca nu s-a jucat nimic si ca Viitorul a incercat sa joace mai mult decat noi. Ne-am atins scopul, am luat punctele. Asta e jocul nostru, punctele sunt cele mai importante. Am facut toti un efort mare azi. N-am jucat placut ochiului, dar noi mergem la meci sa luam punctele. Incepem sa jucam fotbal de la anul, acum mergem sa luam puncte.

A fost o situatie foarte grea la club si asa am stabilit. Spectacol nu facem ca nu-s spectatori. Nu ma intereseaza sa joc frumos. Vreau sa nu pierd, sa nu iau gol. Eu sunt fundas central. Am depus toti un efort foarte mare. Nu ne mai e frica de retrogradare, gata", a spus Tamas la Digisport.

Modifică setările cookies