cortacero Dinamo Liga 1 suporteri Superliga

Suporterul BATUT de bodyguarzii lui Cortacero a marturisit TOT: "Exista un dosar penal, am fost la IML! ! Credeti ca eu m-as duce sa imi cer scuze dupa ce m-au batut?"

Alexandru Anghel, suporterul dinamovist care a fost batut de bodyguarzii lui Pablo Cortacero, a facut dezvaluiri despre incidentul respectiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 11:13
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 11:20

Dupa desfasurarea Adunarii Generale a Actionarilor, care a avut loc la Rin in urma cu doua zile, suporterii lui Dinamo au dorit sa discute cu spaniolul, dar acesta a refuzat. Agentii de securitate i-au pus la pamant pe fani, iar unul dintre ei a ramas inconstient la podea

Alexandru Anghel nu a iesit prea bine din aceasta situatie si promite ca vinovatii vor plati pentru ce s-a intamplat. El a marturisit ca exista un dosar penal si ca a fost la IML. 

"Ma simt bine, ma rog, cat de bine te poti simti dupa un astfel de eveniment nefericit. Dar ne dam si sangele pentru Dinamo, nu? S-au luat imaginile de la camerele de la hotel. Eu filmez, respectivul sare la bataie. Couto sparge telefoane, e absolut incredibil ce se intampla. A aruncat telefonul unuia dintre noi. De la asta a pornit, pentru ca lucrurile nu erau asa agitate. Erau foarte suparati ca noi filmam.

Nici prin cele mai negre ganduri nu mi-a fost dat sa cred ca se poate intampla asa ceva. Dar vinovatii vor plati. Exista un dosar penal, am fost la IML. Astfel de gesturi nu pot fi lasate nepedepsite si va garantez ca nu le voi lasa nepedepsite.

Haideti sa fim seriosi! Credeti ca eu m-as duce sa imi cer scuze dupa ce m-au batut? E o gluma proasta. Cortacero e un mincinos fara pereche, e ceva inimaginabil. Nu poti sa ai o astfel de retorica, sa minti pe toata lumea in fata. Este incredibil! Oamenii mint cum respira!

Dorin Serdean nu mi-a zis nimic. Cred ca dansului i se pare ceva normal. Astia sunt cei care incearca sa conduca Dinamo in momentul de fata. E foarte important sa aflam cine e instigatorul. Acel om a aparut chemat de cineva acolo, pentru ca el nu era acolo. Cred ca oamenii vor fi suficient de intelepti si vor preda actiunile", a spus Alexandru Anghel pentru ProSport.

Modifică setările cookies